2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالم خوب نیست🙂💔خب من بمیرم برا گلم گفتناتون🙂💔فقط راهکار بدین چیکار کنم یکم حالم عوض شه..

خدانکنه گیانکم

حال بدتو رویِ یه کاغذ بنویس و پارش کن

یه موسیقی آروم بیکلام بزار و به چیزایِ مثبت فکر کن

دوش آب ولرم هم حالتو جا میاره

خدانکنه گیانکم حال بدتو رویِ یه کاغذ بنویس و پارش کن یه موسیقی آروم بیکلام بزار و به چیزایِ مثبت ف ...

مرسی فداتشم🙂💔دوس دارم بنویسم ولی اونقد خستم...اونقدر خستم که نمیتونم...به قول تتلو میگه باید آب خودت بپرسی حال یه آدم چقدر میتونه بد باشه...من به این جمله اعتماد دارم که دردا به آدم ارزش میدن کلی کل زندگی من رو نابود کردن من زندگیی ندارم..

عزیزممم🙂♥ دوست داری در مورد حال بدت بهم بگی؟ 

خیلی زیاده...ولی مرسی گوش میدی :)

نمیدونم از چی بگم از دعواهای خانواده..از اینکه همیشه تو دلم پر غصه‌س، از فشار های خانواده، از اینکه من تو کل زندگیم فقط یه محبت خواستم نه جیز دیگه...افسردگی دارم ولی باورم نمیکنه کسی همش میگن تو چیزی کم نداری میگن خونه داری خانواده داری سالمی.. ولی بخدا حالم خوب نیست از بچگی اینجوری بودم...شب و روز و هر لحظه و هر ثانیه حالم همینه هیچی هیچ فرقی به حالم نداره بخداددیگه دارم میترسم🙂💔خیلی میترسم درست نشم

خببب یه میم خونده بودم میگفت هروقت از مشکلاتت برای یه ایرانی حرف میزنی اون از تو بدبخت تره🥲😂

عزیزم دلم فشار خانواده رو منم هست خیلییی 

سه بار خودکشی ناموفق داشتم میگم افسردم دقیقا حرف خانواده شما رو میزنن بهتره ک خودمونو کنار بکشیم زندگیمونو بسازیم درکت میکنم خیلی سخته خیلییی اما چاره ای نداریم

2790
2778
2791
2779
2792