2777
2789
عنوان

بختیاریا بیاین

329 بازدید | 29 پست

قربون صدقه تیامی رو بیشتر کیا به کیا میگن؟مثلا بزرگترا به بچه ها؟یا احساسی و عشقولانه هم هست؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه به همه 😂😂بیشتر عشقی

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
فرقی نداره 

مثلا مثل قربونت برم فارسی خیلی رایجه؟یا فقط وقتی کسیو خیلی دوستش داشته باشی میگی

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

تیامی، ستینمی، دارو ندارمی، زنده ایم، و....کلی عاشقونه های قشنگ😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
مثلا مثل قربونت برم فارسی خیلی رایجه؟یا فقط وقتی کسیو خیلی دوستش داشته باشی میگی

نه هر کسی و خیلی دوست داشته باشی میگی اره مثل همون قربونت برم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

نه رایج نیست زیاد هرکسی به هرکسی نمیگه. البته بعضیا تیکه کلامشونم هست مثه بزرگترا ولی بین جوونا فقط عشقولانس

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تیامی به معنی چشمامی میشه  شما میتونی به هرکی که دوست داری بگی 😄

خیلی رایجه مثل قربونت برم فارسی ؟یا فقط واقعا به اونایی که دوستشون دارن میگن؟

همه به همه 😂😂بیشتر عشقی

جوابش چی میگین بیشتر