2777
2789
عنوان

پستچی صمیمی

414 بازدید | 29 پست

من خیلی اینترنتی وسیله سفارش میدن و تقریبا هفته ای دو سه روز برام بسته میاد آقای پستچی کم کم باهام صمیمی شد البته من محلش نمیدادم حتی گوش نمیدادم چی میگه میرفتم داخل خونه امروز عصر دیدم پیام داده ولی من حتی بازشم نکردم بنظرتون چیکار کنم 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بی انصاااااف مگه پستچیا از سرزمین لک لکها  اومدن 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خب بهش فرصت آشنایی بده اگ بدت نمیاد

شوهر دارم😯خدا شاهده من زمان مجردیم اهل اینکارا نبودم برای همین موندم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
وای نه😅😅😅ببخشید فکرکردم مجردی ،خوب بهش بگو هبز بازی در نیاره تهدیدش کن

واتساپ پیام داده بود پیامشو پاک میکنم حتی سینم نمیزنم چون بسته میاره و چشم توی چشمیم میخوام زشت نشه همین کم محلی فکر کنم خوبه

تو پسچی هستیا

خخخخخخ

نه بخدا

ولی کم خون دلش نخوردم...باباشو میگم 

چقد زبل هستی دختر

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بلاکش کن 

آره بدون هیچ حرفی بلاک میکنم به شوهرمم چیزی نمیگم ممکنه دعوا راه بندازه توی درو همسایه زشته دین و ایمان که ندارن ممکمه بگن زنه چراغ سبز نشون داده در صورتی که صبحا ساعت هفت میاد من با صورت نشسته میرم میگیرم😅

بابای کی ؟

بابای با وجدانش .گور ب گور شده ک رفت..

دو ریالیت کج نباشه گرفتی..خخخخ