2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

334 بازدید | 13 پست

من دوماه خونه مادرشوهرم بودم. هر دوروز درمیون. یا یک روز درمیون حیاط و حموم دستشویی میشستم براش. خونه تمیزمیکردم ،ظرف شستن و غذا پختن  بامن بود با وجود دوتا خواهر شوهر مجزد از من بزرگتر.  

تواین دوماه هر یه روز درمیون فقط شستن حیاط و دستشویی و حموم .ولی اون خواهرشوهر متاهلم دوبار اومد شست توی اون دوماه ،

امروز خواهر شوهرم مجرده،به شوهرم گفت  فلانی و فلانی و... همش میومدن میشستن. اسم منی ک بیشتر از همه انجام دادم رو نبرد.گفتم منم انجام دادم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه کاری کردی احساس میکنن وظیفه ته چه خبره هر روز هر روز شستن حیاط و حمام اصلا ربطی به تو نداره غذا درست کنی واس خودت ارزش قائل شو دیگه نکن این کارا رو وقتی اسمتو نمیارن کاری هم نکن که دروغ نگفته باشن تو هم ناراحت نشی

یه کاری کردی احساس میکنن وظیفه ته چه خبره هر روز هر روز شستن حیاط و حمام اصلا ربطی به تو نداره غذا د ...

مستقیم یه شب گفتن وظیفته. ما بخاطر تو بمونیم خونه، به کارخونه برسیم،؟

به شوهرم‌گفتم من عروسم.بزاور خواهرشون ک نیستم..وظیفه برادر خواهره

یه کاری کردی احساس میکنن وظیفه ته چه خبره هر روز هر روز شستن حیاط و حمام اصلا ربطی به تو نداره غذا د ...

شوهرم میگه تو کی هرروز اینکارو کردی. گفتم‌نمیبینی واقعا؟ الانم ۴ روز خونشون موندم ناهار شام ظرف و.... الانم‌نیستن خونه  میگن شام بپز.گفتم کلی ظرف ریخته.میگه یعنی چی؟؟

مثلا چ سیاستی

مثلا من خودم موقع مناسبتا از بقیه یخورده بیشتر کادو میدم،یا ی چیزی مث ترشی یا آش یا حالا هرچی خونه خودم درست میکنم برا مادرشوهرمم میبرم،همیشه نه ولی جاهای زیارتی ک میریم اونم با خودم میبرم،خونه شونم خواهرسوهرام باشن من کم کار میکنم در حد سفره کذاشتن،اما فقط خودمون باشیم ظرف هم میشورم،اینم بگم مادرشوهرمم خوبه ولی ی سریا هرچقدر خوبی بهشون کنی،بازم بدجنس ان،

ی تازه مامان💗