2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پول میدی دیگه خودشون تمیز میکنن

کمک دوست داری بده ولی قانونا نیازی نیست.باید کارشون زیر نظر بگیری و جاهایی ک نیازه بیشتر تمیز شه بهشون راهنمایی کنی

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

اگر هم کمک نمی کنی نشین پای تلویزیون یا استراحت خودت رو مشغول کن که بی احترامی بهشون نشه مثلا مشغول آشپزی شو در هر صورت برای کار پولشون میدی باید کار کنند ولی مدل گدا و ثروتمند نشه 

اغلب اینجور شغلا ب این صورته ک خدماتی وقتی ببینه صاحبکار حواسش نیست کار سمبل میکنه و ماست مالی

پس بی تعارف حواست ب کارشون باشه نری بشینی پای تیوی یا گوشیت

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
تنها نباش ،یا همسرت پیشت باشه یا یه نفر از خانواده

بهتره یه خانم دیگه باشه ک معذب نشن.راست گفتی واقعا زمونه خراب شده

بهتره یه خانم دیگه باشه ک معذب نشن.راست گفتی واقعا زمونه خراب شده

آخه استارتر گفتن کمکیشون با خواهرش میاد فکر کردم یه مرد و زن هستن کمکی هاشون

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

من باشم نمیتونم بشینم..بهرحال بالا سرشون باشی بگی چیکار کنن..جای وسایل نشون بدی...دستمال بدی بهشون ..خیلی کار هست که بازم نیازه خودت انجام بدی..پس مطمئن باش بیکار نمیمونی...از طرفی کارای سبک ترو خودت انجام بده کارات زودتر پیش بره مثلا دستمال بشور بده دستشون یا وسایل تزیینی تو شستن خودت خشک کن بذار سرجاش..گردگیری خودت انجام بده

آخه استارتر گفتن کمکیشون با خواهرش میاد فکر کردم یه مرد و زن هستن کمکی هاشون

اها من فکر کردم از نظر امنیت گفتید ولی درکل پیشنهاد خوبی بود