2777
2789
عنوان

کراشم بیاید

560 بازدید | 17 پست

بچه ها هم دانشگاهیم استوری هامو لایک و ریپلای میکنه . پسر بدی نیست و مثبته تا اونجا ک با خبرم. 

ریپلای اش در حد استیکره تاییده فقط و حرف نمیزنه

اصلا نمیدونم منو حضوری دیده یا نه ولی من دیدمش . ۲۵ سالشه و خب راستش بگم ازش خوشم میادش . 

بعد از یکی دو تا دختر هم جویا شدم استوری کس دیگ ریپلای نمیکنه انگار. 

من فقط یکی دو بار استوری اش قبلا لایک کرده بودم. بعد از اون همش لایک کرد و چن بار هم ریپلای با اینکه دیگ من لایک نکردم استوری هاشو.

بچه ها من یکم ناراحتم میخاستم بزنم انفالوش کنم ولی میگم شاید حسی داره و من خرابش کنم از طرفی نمیخامم درگیر الکی بشم.

اگ حسی داره خب چرا حرف نمیزنه اخه ریپلای تایید میکنه که چی🤦🏼‍♀️

میخواد ببینه تو چراغ سبز نشون میدی یانه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

اخه من اهل رل نیستم

۲۳ سالمه بخوام وارد رابطه بشم جدی میشم نه الکی.

الانم ریپلای کرده استیکر فرستاده من هربار فقط یه دست فرستادم

چون حرفی نزده ک بخوام جوابش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم چون پسر خوبیه بدم نمیاد باهاش آشنا شم

ولی ب نظرت اینم منو حضوری دیده ک ریپلای میکنه و لایک میکنه؟

یا بی منظوره کارش؟

کراشه روت میخواد ببینه مزه دهنت چیه بعد شروع کنه. اگه ریپلای کرد فقط یکبار ی پیام بده سر صحبت باز کن ...

من اهل رل نیستم

۲۳ سالمه بخوام وارد رابطه بشم جدی میشم نه الکی.

ا ریپلایش استیکر فرستادنه ک من هربار فقط یه دست فرستادم

چون حرفی نزده ک بخوام جوابش بدم

کراشه روت میخواد ببینه مزه دهنت چیه بعد شروع کنه. اگه ریپلای کرد فقط یکبار ی پیام بده سر صحبت باز کن ...

الان ریپلای استیکر می فرسته من چی جواب بدم؟

من فقط دست برا تشکر میفرستم 

چون جمله نمیگه ک حرف باز کنم

اینم چون پسر خوبیه بدم نمیاد باهاش آشنا شم ولی ب نظرت اینم منو حضوری دیده ک ریپلای میکنه و لایک میک ...

فکر کنم ی حسابی بهت داره

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

اگ منظوری داشته باشه بالاخره خودشو لو میده نگران نباش

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
الان ریپلای استیکر می فرسته من چی جواب بدم؟ من فقط دست برا تشکر میفرستم  چون جمله نمیگه ک حرف ...

خب تو حرف باز کن ولی سنگین در حد ی احوالپرسی یا درمورد درس و دانشگاه ..

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

یه حسی داره میخواد مزه دهنتو بفهمه

اگه استیکر فرستاده مثلا بپرس نظر شما چیه

ولی خیلی سنگین باش و بزار اون جلو بره و خودشو وا بده

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
یه حسی داره میخواد مزه دهنتو بفهمه اگه استیکر فرستاده مثلا بپرس نظر شما چیه ولی خیلی سنگین باش و ب ...

اخه بپرسم نظر شما چیه ضایع اس یکم.

چون یکم مذهبیه. به گمونم از دختر ک راحت وا بده خوشش نیاد .

من نمیدونم اخه چرا استیکر میفرسته خب پیام بده دیگ لامصب من بتونم ی چیزی بگم

اخه هم کلاسی نیستیم  هم دانشگاهی هستیم ولی رشته مون فرق داره

آهان خب حتما گلوش پیشت گیر کرده خانوممممم

آهان خب حتما گلوش پیشت گیر کرده خانوممممم

فک نکنم اخه من حضوری دیدمش اونو نمیدونم

بعد اگ گیر کرده چرا چن ماهه فقط لایک و ریپلای میکنه

اگ میخواست میومد جلو

میترسم از اینکه میخاد بازی بده یا بازی روانی کنه باهام..