2777
2789
عنوان

ریزش مو درمان

118 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

حدود یکسال هست من ریزش مو دارم. آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم. با این حال زینک، آهن و بیوتین هم مصرف کردم، شامپوی ضد ریزش میزنم ولی ریزش موی من فقط بیشتر میشه. کسی مشکل منو داشته و تونسته  درمان کنه؟

من سرم رزماري استفاده ميكنم خيلي كمتر شده ريزشم 

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از داروخانه تهیه کردی یا خودت درست کردی عزیزم؟

عزيزم خودم داروسازم براي ريزش مو اب زياد مصرف كن و ويتامين ب ١٢

سرم روزماري هم خودم درست كردم شما ميتوني خود رزماري رو بجوشوني استفاده كني

ولي بعضي از داروخانه ها دارن

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

آره من مشکلت رو داشتم قرص میخوردم و آزمایش دادم هیچیم نبود ولی ریزش مو داشتم اصلا سرم خالی شده بود خلاصه تقریبا همه راهی امتحان کردم دکتر پوست و مو رفتی؟!

اگه نرفتی دکتر پوست و مو هم امتحان کن

ولی من فهمیدم ریزش مو هام بخاطر استرس شدید و اعصاب و اینا بود

آخرش هم دیدم داره می ریزه سه،چهار بار دور موهام رو ماشین زدم و روش هم کوتاه کردم بعدم رفتم دکتر قرص بهم داد برا استرسم و اینا بعدش هم روغن نارگیل زدم به موهام و الان بلند شدن و ریزش شون هم خداروشکر خیلی کمتر شده

ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش ميكنم 🍒

آره من مشکلت رو داشتم قرص میخوردم و آزمایش دادم هیچیم نبود ولی ریزش مو داشتم اصلا سرم خالی شده بود خ ...

آره دکتر رفتم گفت شاید عوارض کرونا باشه . نمیدونم فقط متوجه شدم هرروز داره بیشتر میریزه

اخه فکر کردن زیاد باعث ریزش مو میشه

بله زیاد فکر میکنم ولی مضطرب و ناراحت نیستم. بخاطر شرایط زندگیم اکثرا اوقات فراغت کتاب خوندن و فکر کردن به مطالبی هست که یادمیگیرم