تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن
فیزیک و شیمی و ریاضی و کلا محاسباتی و اینا نداره؟؟
سخته یا متوسط یا آسون کلا این رشته؟
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
ارشد حقوق به درد نمیخوره برای آزمون وکالت و دادگستری و قضاوت باید لیسانس داشته باشی
خب پس دیگه چی میمونه😐
یعنی کسی که ارشد فقط دو سال خونده کاری براش نیست؟
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
ارشد حقوق به درد نمیخوره برای آزمون وکالت و دادگستری و قضاوت باید لیسانس داشته باشی
یعنی الان ۴ سال باید حقوق بخونم بعد تازه آزمون وکالت بدم و ۲ سال وکالتو؟
یعنی الان ۴ سال باید حقوق بخونم بعد تازه آزمون وکالت بدم و ۲ سال وکالتو؟
برای شرکت تو آزمون باید یا لیسانس حقوق داشته باشی یا ارشد فقه و حقوق، آزمونش خیلی سخته چرا میخوای بیای تو این رشته؟من خودم میخوام از اول یه رشته ی دیگه رو شروع کنم بخونم
برای شرکت تو آزمون باید یا لیسانس حقوق داشته باشی یا ارشد فقه و حقوق، آزمونش خیلی سخته چرا میخوای بی ...
لعنتی هیچکس از رشتش چرا راضی نیست☹️☹️
بدون آزمون نمیشه؟ دانشگاه آزاد..