2777
2789
عنوان

تورو خدا یه راهکار بگید برا گلودرد

971 بازدید | 24 پست

قرصی ابنباتی چیزی هست برا درد گلو.یهو خشک میشه سرفم میگیره اب دهنمو قورت میدم درد میگیره از ظهره یه سره اب لیمو عسل دمنوش غرغره چرا اثر نداره چرک خشک کنم خوردم.کاش میشد تو نطفه خفه اش کنم سرما نخورم پسرمم نگیره .انقد مایعات خوردم همش دستشوییم.ماسکم زدم فکر نکنم اثر داشتخ باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونین ویروسه؟ منم اینطور شدم نمیدونم بخاطر بهار هست یا یه بیماری کوفتیه

این یه ویروس جدیده همه دارن میگیرن اولش هم با گلو درد شروع میشه سردرد و بدن درد و لرز و... بقیه علائمشه واگیرش هم زیاده معمولا هم پنج شیش روز طول می‌کشه تا کامل خوب  بشید 

من خودم امروز حالم خوب شد

این یه ویروس جدیده همه دارن میگیرن اولش هم با گلو درد شروع میشه سردرد و بدن درد و لرز و... بقیه علائ ...

من جایی نرفتم که بگیرم البته که توی هوا پخشه... فعلا هم خداروشکر هیچ علامتی بجز خلط ندارم. امیدوارم دم عیدی بدتر نشم. چیا بخورم توی نطفه خفه اش کنم؟

من جایی نرفتم که بگیرم البته که توی هوا پخشه... فعلا هم خداروشکر هیچ علامتی بجز خلط ندارم. امیدوارم ...

انشالله که نداری ولی خب باتوجه به اینکه اولین علائمش گلو درده 

باز احتیاط کنی بد نیست من رفتم دکتر بهم سرم و آمپول داد ندیدم چی بودن ولی قرص و شربتی که بهم داد اسمشو بهت میگم استامینوفن،سرماخوردگی هر هشت ساعت قرص زاکسیم روزی یه دونه 

شربت موکولین هر هشت ساعت