2821
2789
عنوان

حاجت روایی

153 بازدید | 8 پست

سلام دوستان بیایین از حاجت روایی هاتون برامون بگین 

از چه دعاهایی نتیجه گرفتیم بگید ماهم استفاده کنیم لطفا التماس دعا دارم برای حل مشکلم دوستان برام صلوات بفرستین 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

نماز اول وقت,نماز شب,نماز جعفر طیار

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چله عاشورا حق شناس، دعای توسل

چله عاشورا خیلی سخته میترسم آدابشو نتونم رعایت کنم دعای توسل چندبار خوندی

نماز اول وقت,نماز شب,نماز جعفر طیار

نماز میخونم ولی همیشه نماز مستحبی یا برای سلامتی امام زمان ولی نمیدونم چرا به خواستم نمی‌رسم برای منم دعا کن عزیزم دلت پاکه حتما 

نماز میخونم ولی همیشه نماز مستحبی یا برای سلامتی امام زمان ولی نمیدونم چرا به خواستم نمی‌رسم برای من ...

کاربر,آقا هستم,بنده که خیلی گنهکارم,خودم همیشه از دیگران التماس دعا دارم ولی چشم,جسارتا بنده همیشه دعای کلی میکنم,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چله عاشورا خیلی سخته میترسم آدابشو نتونم رعایت کنم دعای توسل چندبار خوندی

چله عاشورا معمولی بخون...همون تأثیر داره بازم...یکمم مراقبه رو اعمال...

دعای توسل هر چقدر خواستی عدد خاصی مدنظر نیست..هروز بخون پشت هم تا حاجات بگیری...

چله عاشورا معمولی بخون...همون تأثیر داره بازم...یکمم مراقبه رو اعمال... دعای توسل هر چقدر خواستی عد ...

ممنون عزیزم

کاربر,آقا هستم,بنده که خیلی گنهکارم,خودم همیشه از دیگران التماس دعا دارم ولی چشم,جسارتا بنده همیشه د ...

حاجت روا باشین