سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بعد با ادویه و پیاز فراوون و فلفل سبز و هویج پخته و شنبلیله خشک سرخ میکنم
اونشنبلیله خشک اگه نباشه غذات عادیه اگه باشه رستورانی و معرکه ست
بعدم رب رو تفت میدم و ابجوش میریزم عالی میشه
من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده
قبلا با یه روش درست میکردم باب میلم نبود ولی الان عالی میشه،اول مرغو سرخ میکنم بعدم دوسه تا پیاز درشت رو خورد میکنم و میذارم سبک بشه بدون روغن وبعد هویج و فلفل دلمه اضافه میکنم و روغن خوب سرخ میکنم بعدم زردچوبه و فلفل و نمک و ادویه مرغ و لیمو عمانی میزنم حواست باشه لیمو عمانی بریزی ما جنوبیا اکثرا میریزیم و عالی میشع بعدمرب میزنم و مرغهایی که خوب برشته شدنو میذارم پنج دقیقه روی سس و بعد آب جوش میریزیم آب جوش رو زیاد نریز چون باید غلیظ باشه روغنم خوب بریز که خوشرنگ بشه غذات
سبزی رو ن خیلی زیاد ک سیاه بشه سرخ میکنم ن کم ک سبز بمونه بعدم همیشه لیمو عمانی سیاه میزارم درسته سوراخ میکنم بعدم لیمو عمانی چندتایی کامل خرد میکنم هسته هاشو در میارم میریزم تو خورشت ک طعم ترش بده اخر سرم فلفل سیاه میریزم عالی میشه اعتقادی ب رب انگار و ابلیمو تو قورمه سبزی ندارم از طرفیم با حرارت خیلی کم میزارم تا کامل بپزه من همیشه ی شب قبل میپزم ک سر کیفش بپزه