2777
2789

فکر کنید یک سال و خرده ای با یکی باشید قرار هم بود بعد عید مثلا عقد و نامزدی و اینا باشه خانواده هاهم درجریان.. تورابطتون یه جاهایی هرچی بهش میگفتی کوتاه نمیومد باید حرف اون باشه همش همه چیزت نظر اون باشه همه چی اگه اینجوری باشی بت محبت میکنه بات میمونه وگرنه بات بد حرف میزنه ولت میکنه میخام بگم که اگه تو محبت کنی بگی همش چشم اونم بهت عشق میده وگرنه بات بدرفتاری میکنه.. رفتیم مشاور پیش از ازدواج برگشت گف وسواس فکری هست فرقی نمیکنه چه باتو چه یکی دیگه.. کلن خط فکری خودشه فقط براش مهمه خودش چی فکرمیکنه توام باید تا اخر عمرت گوش ب فرمان آقا باشی تا اینجاشم بگم مثلن میگف درس نخون .. باید کار کنی چون مخارج زندگی تنهایی ازعهدش برنمیام.. راننده اسنپ بود.. کلا همش باید باب میل اون رفتارمیکردم ولی دیگه خسته شدم کشیدم کنار وچون ازدواج دومم میشه البته اون مجرده خیلی ترسیدم با اینکه بی نهایت عاشقشم دارم دیوونه میشم از این تصمیم ولی گفتم حالا که فقط حرف خودشه همش و همش باید استرس بکشم چرا اینکارو کنم وقتی میتونم پیشرفت کنم ؟ حتی21سالمه اون31.. خیلی چیزا دیگه ام هست که میتونم بگم براتون..ولی فقط سوالم اینه حاضرید به قیمت اینکه عاشقش هستین با همه چی کنار بیایین و تا اخر عمرتون از خودتون بزنید برای اینکه باشه تو زندگیتون؟کارخوبی میکنم احساسمو اینجا نادیده میگیرم؟همش میترسم نتونم فراموش کنم ولی مشاورم گف شیش ماه ب خودت فرصت بده بیا مشاوره از ذهنت پاکش میکنیم و باید درس بخونی و پیشرفت کنی و فلان😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تجربه من اینه مردا دوست دارم زنشون ازشون نظر بخواد ازشون اجازه بگیره میدونی مردا قدرت طلبن واسه همین دوست دارن ازشون نظر بخوای اگه نادیده شون بگیری بهشون بر میخوره حس ارزشمندی دارن 

اما این نامزد شما چون مشاور اینطوری گفته شاید واقعا وسواس فکری داره/خود نامزده ت نمیره مشاوره تا درمان بشه؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

واقعا میخوای ادامه بدی؟ من یکی ک ب خاطر عشق همچین کاری نمیکنم. چون عشق طرفت شرطیع. دوروز دیگ اینقدر خسته میشی ک میگی عشق کیلو چنده. ازدواج دومتم هست دیگ بیشتر بترس 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

از ازدواج اولت هیچ تجربه ای کسب نکردی؟!!!!!!!!!!!!! تازه ۲۱ سالته دختر خوب چه عجله ای داری اخه ؟ بشین قشنگ برا خودت یه مهارتی یاد بگیر کار کن مستقل شو هنوز ۲۱ سالتهههههه اخه!!!!!! با این تعاریف متاسفانه مجبوری باز طلاق بگیری فقط چون میترسی دوباره جدا شی مجبوری همه جور ذلت و خواری رو تحمل کن وسط یه بچه قربانی میشه دختر خوب عشق تو ازدواج هیچ چیزی رو درست نکرده و نمیکنه

باورتون میشه تا اینجا همه جوره از خودم زدم براش حتی خرجم میکردم نمیگم اون نمیکرد ولی اول من بعد اون کلا توهرکاری اول من باید انجام میدادم تا اون جبران میکرد ولی وقتی توخوب بودی عاشق ترین مرد دنیا بود حس خوشبختی داشتی امان از اینکع مطابق میلش نبودی داغونت میکرد.. تورو میاورد پایین

اخرین دعوا من با داداشم دعوام شده بود ناراحت بودم بش گفتم  یه جا متوجع حرفم نشد با تشر گفتم حواست کو وای چه دعوایی زاه انداخت گف غلط کردی ناراحتی برا من میگی برو گمشو و اینا گفتم خب من عصبی ام تودرکم کن مگه تو عصبی بودی درکت نکردم گف ب من چه مشکلات تو برا من نیار! حتی مشاورم باش سعی کردصحبت کنه زیر بارنمیرفت ک خب باید منو اینجور مواقع درک کنه فقط حال خوبم که نمیشه براش باشه.. حتی یه هفته سراغش نگرفتم یه بار زنگ زد ج ندادم بعد خوبه چکارکنه چون پروفم این بود ادم خسته شه رهامیکنه میگه بم تکلیف منو روشن کن ج ندادم باز پیام داد یا ج میدی یا تمومه من ج ندادم اما حتی حاضر نبود معذرت بخاد نازمو بکشه میگه حقی نداره حتی گفتم شرطم اینه درمان شی گف من شرط قبول نمیکنم دلم بخاد درمان میشم نخاد به توچه خستم خدایی😭😭😭امان از خاطرات خوش و عاشقی ک گاهی مردد میشم😫😭

ببین ازدواج یعنی با تمام احساسم که دوست دارم، باعقلم میذارم ازادی خودت رو تو چارچوب داشته باشی. 

شاید جایی محدود بشی، ولی زندانی نمیشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401