2777
2789
عنوان

کدومش : وکیل یا روانشناس یا معلم ؟

302 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من یه دوستی  دارم که پایه 12 رشته انسانی هست و درواقع به همه ی شاخه های رشته انسانی علاقه داره 

اما شک داره که اگر قبول بشه بیین این سه شاخه ( وکیل / روانشناس و معلمی ) کدومش رو انتخاب بکنه

شما اگر جای ایشون میبودین و هر سه تا رو قبول میشدین 

انتخابتون کدوم بود ؟ و چرا ؟ لطفا دلیلتون رو هم بگین   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر فن بیان خوب و جسارت داره و زیرکه وکالت بهترینشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

هر کدوم که می دونستم توش حاضرم ۲۴ ساعت تمام کار کنم و بلکه تو این جامعه به موفقیت هم برسم

مثلا وکیل مرد رو اینجا بیشتر از وکیل زن قبول دارن ولی اگه میدونه تو وکالت می تونه و حاضره خودی نشون بده مثلا بره وکالت

معلومه فرهنگیان اگه قبول نشد روانشناسی....من دانشجوی روانشناسی دولتیم ۴ تا از همکلاسی هام انصرافی رشته حقوقن اومد روانشناسی میگفتن رشته حقوق اونطوری نیس ک دور مشخصه خییییلی مزخرفه

معلم 

کلا تومرخصیی 😅

3 ماه تعطیل باحقوق

پنجشنبه جمعه تعطیل 

این همه روزای آلودگی هوا تعطیل 

بازنشستگی داره

توبارداریت چندماه تعطیل 

روحیم به وکالت نمیخوره روانشناسیم دوست دارم