2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه میایین لطفا؟

124 بازدید | 17 پست

سلام خانما 

میخاستم ببینم چطور میشه پریود رو حداقل 8.9 روز عقب انداخت؟ قرص پیشگیری و اینا من مصرف نکردم شنیدم از روز پنج پریود باید مصرف شه الان بخوری مشکلی پیش میاد؟ 

یا مثلا چه کاری میشه کرد الان پریود ‌‌شم تا یه هفته دیگه خوب شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای الان پریودشی باید امروز وفردا قرص اورژانسی بخوری که اونم یکی دو روز طول میکشه بیاد اگه مثلا ۲۰ روز پیش پریود بودی الان قرص ضد بارداری بخوری فکرکنم بازم پریودمیشی باید از روز پنجم پریودت قرص بخوری ک اونم اگه قطع کنی سه روز بعدش پریودمیشی پس اگه میخوای پری نشی قطعش نکن قرصو بسته دومو شروع کن همیشه هم خطر داری ولی گهگاهی مشکلی نداره 

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

اگه میخوای کلا نشی این ماهو ازامروز ال دی بخور هرشبببب ولی عصبی میشی بزار بیاد هرموقه اومد چکارش داری

اگه میخوای الان پریودشی باید امروز وفردا قرص اورژانسی بخوری که اونم یکی دو روز طول میکشه بیاد اگه مث ...

الان اصلا قرص مصرف نمیکنم که بخام بسته دوم رو شروع کنم... راهی نیست ک تا حداقل پنجشنبه بعد نشم؟

تقریبا 19 روز از پریودم که پاک شدم گذشته 

اگه میخوای کلا نشی این ماهو ازامروز ال دی بخور هرشبببب ولی عصبی میشی بزار بیاد هرموقه اومد چکارش دار ...

من پریود میشم پریودام وحشتناکه این هفته بیرون کار دارم وقت دکتر دارم میخام حداقل پنجشنبه دیگه بشم... از امشب قرص پیشگیری بخورم امکانش نیست یهو پریود شم؟ چون من قرص مصرف نمیکنم که

الان اصلا قرص مصرف نمیکنم که بخام بسته دوم رو شروع کنم... راهی نیست ک تا حداقل پنجشنبه بعد نشم؟ تقر ...

پس نمیشی فکرنکنم 

من پریود میشم پریودام وحشتناکه این هفته بیرون کار دارم وقت دکتر دارم میخام حداقل پنجشنبه دیگه بشم... ...

پس قرصو بخور ازامروز شروع کن 

اره هروقت شد بخور ولی اگه هر ۲۴ روز پریودمیشی و دوسه روز دیگه باید پریود بشی گمون نکنم جواب بده