2777
2789

سلام چون اونجا نمیتونستم جواب اون بیماری نفخ روبدم اینجا اومدم اگه دکتررفتین وبازم هیچ تاثیری نداشته این ایه روبنویسین وبندازین داخل یک بطری اب معدنی وبعداز 2ساعت همون اب روبخورین بی شک این دردتون وهربیماری داشته باشین مداوامیشه 

بسم الله الرحمن الرحیم لا اله الا الله واحد القهار لا اله الا الله الکبیر المتعال لا اله الا الله محمد رسول الله الحمدلله على کل حال هو رب السموات و الارض و مابینهما العزیز الغفار و سبحان الله الحی المنان بدیع السموات و الارض یاذی الجلال والا کرام الحمدلله الذی احیانا بعد ما آماتنا و الیه النشور و تنزیل من القرآن ماهو شفاء ” و رحمه للمؤمنین اللهم صلی علی محمدوعلی آل محمد و سلم سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله هو الله اکبر و لا حول و لا قوه الا بالله العلى العظیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی صبح پنج شنبه بعدازاذان صبح قبل طلوع افتاب وروز جمعه قبل ازطلوع افتاب اینوبنویسی وانجامش بدی با یک خودکارمشکی وبرگه بدون خط بنویس وبعدازاینکه تموم شد هم زیرش بنویس (شفاعت عنایت کردم وبهبودگردانیدم تمام امراض بیماریهای فلان.زائیده فلانه,بحق یاالله یاالله یاالله  وبحق موکلین این ایه )  🌷جای این دوتا فلان بایداسم بیمار ومادرش نوشته بشه انجام بده ببین خوب میشی یانه قدرت کلام خداروبعدببین باچشمات 😊اگه دست یکی دیگه بدی بهتره اگه هم کسی نبودخودت بنویس البته لباس وبدنت پاک باشه موفق باشین خدانگهدار😊