2777
2789
عنوان

تو عقد...

416 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا بچه ها همش حس میکنم دوستم نداره و نسبت بهم سرده مثلا الان یه ماهه تازه عقد کردیم هفته ای یه بار جمعه ها میاد دیدنم با اینکه خونه هامون نزدیکه

اهل چت کردنم نیست فقط هرروز زنگ میزنه احوال پرسی میکنه

الانم واسه عید 10 روزه داریم میریم مسافرت اصلا براش مهم نیست یا نمیگه که نرو و دلم برات تنگ میشه و ازین حرفا

من توقعم زیاد نیست ولی وقتی میبینم دوستام و دختر خاله هام و ... وقتی تو عقد بودن هرروز باهم بیرون میرفتن و شوهرشون همش میخواستن ببینتشون  فک میکنم حتما من دوس داشتنی نیستم که شوهرم تمایل چندانی به دیدنم نداره

خداوندا شبم را روز گردان...

فکر بد نکن بعضی ها کلا اینطوری هستن طبعشون اینه بروش نیار ببینه حساسی بیشتر دوری می‌کنه 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما دیگه

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

این عادی نیست

باید بیشتر وقت بزارین چون این تو عقدِ ک میشه شناخت پیدا کرد.باهاش صحبت کن بی رو دروایستی.حرفاتو بزن ااکی خودخوری نکن.خیلی مشکلا با حرف زدن حل میشه

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

شخصیت و اخلاق و رفتار همه با هم متفاوته . هر کسی یه جور دوست داشتنشو ثابت میکنه.  رل منم از چت کردن متنفره ولی خب هر روز زنگ میزنه واقعا دوست داشتنشو ثابت میکنه با کاراش .

شوهرتو با بقیه مقایسه نکن

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس