2777
2789
عنوان

استخدام

1791 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا که بدونه بانک پاسارگاد وقتی بعد مصاحبه میگه تا دو هفته بعد بهتون خبر میدیم قبول شدید یا نه درسته؟آخه دوست من دو روز بعد بهش زنگ زدن گفتن قبول شدی و باید بیای برای چکاپ پزشکی ولی به من زنگ نزدن میخوام بدونم هنوز میشه انیدوار بود یا نه‌؟

کی مصاحبه دادین؟؟؟ دوستتون پارتی داشت؟ منم بانک ملت آزمون قبول شدم هنوز خبر ندادن برای مصاحبه. تو ...

من همین پریروز آزمون دادم دوستمم تا اونجایی که میدونم نه پارتی نداشت تو مصاحبه هم سوال تخصصی و هم روانشناسی پرسیدت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین پریروز آزمون دادم دوستمم تا اونجایی که میدونم نه پارتی نداشت تو مصاحبه هم سوال تخصصی و هم رو ...

آزمون دادین یا مصاحبه؟؟؟

چقدر بعد از نتایج آزمون اولیه گفتن بیایین مصاحبه؟

آخه من تقریبا یک ماهه جواب آزمون اومده ولی هنوز زنگ نزدن ک برم برای مصاحبه

خدایا شکرت
آزمون دادین یا مصاحبه؟؟؟ چقدر بعد از نتایج آزمون اولیه گفتن بیایین مصاحبه؟ آخه من تقریبا یک ماهه ج ...

بانک پاسارگاد کلا دعوت به همکاری داره آزمون نداره بعد از فک کنم سه ماه بهم زنگ زدن گفتن برای مصاحبه انتخاب شدین بیاین بعد رفتم مصاحبه اما الان دو روز که گذشته به من زنگ نزدن ولی به دوستم زنگ زدن و گفتن قبول شدی ولی آخر مصاحبه گفتن تا دو هفته بعد اگر بهتون اطلاع ندادیم یعنی قبول نشدین الان من میخوام بدونم واقعا باید دو هفتع صبر کنم یا نه قبول نشدم دیگه

بانک پاسارگاد کلا دعوت به همکاری داره آزمون نداره بعد از فک کنم سه ماه بهم زنگ زدن گفتن برای مصاحبه ...

عذرمیخوام اینقدر سوال میپرسم.

خب شما چجوری دعوت به همکاری شدین؟

چجوری خودتون رو به بانک معرفی کردین ک باهاتون تماس گرفتن؟

عزیزم ناامید نباش.

ان‌شاالله که اگر قسمتتون هست و صلاح هست باهاتون تماس بگیرن

خدایا شکرت
عذرمیخوام اینقدر سوال میپرسم. خب شما چجوری دعوت به همکاری شدین؟ چجوری خودتون رو به بانک معرفی کردی ...

رزوممو ارسال کردم شما تو گوگل سرچ کنین استخدام بانک پاسارگاد بعد برین داخل فرم دعوت به همکاری رزومتونو پر کنید و منتظر باشید که باهاتون تماس بگیرن