2777
2789
عنوان

🌹 ختم سوره قدر 🌹

1465 بازدید | 69 پست

سلام دوستان 

چله سوره قدر روزی نفری چهل مرتبه از ۲۵ اسفند شروع میشه 🌸

این ختم هدیه به امام زمان (عج) و حضرت زهرا (س) و امام علی (ع) می باشد 🌹

روال ختم ما بدین گونه هست که من هر شب پست مربوطه رو ارسال میکنم و تاپیک رو قفل میکنم و شما لایک بفرمایید🙏

به زودی لیست اعضا رو قرار میدم ♥️

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

من هستم 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ب اجازه اسی

گروه تلگرام زدیم هرکسی مایل هست عضو شه😍

https://t.me/+AN_kxJRW0dI5YTM0

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هستم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

سلام دوستان 🌹 جهت یادآوری منشن تون کردم ختم از ۲۵ اسفند شروع میشه لطفا تاپیک رو ذخیره بفرمایید ♥️

@جولان  

@amirisara  

@مائده6525221  

@yas64  

@امیتیپ  

سلام دوستان 🌹 جهت یادآوری منشن تون کردم ختم از ۲۵ اسفند شروع میشه لطفا تاپیک رو ذخیره بفرمایید ♥️

@کهربااا  

@مامانبزرگپانیذ  

@دخترلررررر  

@مامان،مهدیار  

سلام دوستان 🌹 جهت یادآوری منشن تون کردم ختم از ۲۵ اسفند شروع میشه لطفا تاپیک رو ذخیره بفرمایید ♥️ ...

چشم🌺🥀

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

@😍mir😍  

@ایگار85  

@صهبای  

@گندمکوچولو  

@anabelkatanchi  

@دخترم_عشقمه  

@انگلیسی_خطیر  

@نیوشاجان  

@فرشتهm71  

@نگیییین  

@پریدختان  

@aaaz  

@آنیتاآنیتا  

@آب  

@8272marmary  

@آلبالوووو  

@nazi7598  

@بنرکوچولو  

@namabkhoda