2821
2789
عنوان

دفن‌کردن دعا

2578 بازدید | 17 پست

بچه ها من واقعا به کمکتون احتیاج‌دارم لطفا‌گزارش نزنید تا هرکسی‌اطلاع داره راهنمایم کنه

دعاهایی که‌ تویه قبرستان دفن‌میشه به خاطر چیه و‌چقدر طول میکشه تا اثر کنه؟و‌ همچنین دعاهایی که میندازن‌ تو دهن ماهی و‌میندازن داخل اب 

میشه در مورد اینچیزا بهم‌ بگید و‌ایا واقعا جواب میگیرم؟من برایه نابودیه زندگی‌کسی‌ این چیزارو‌ نمیپرسم خدا اون‌ روزو‌ نیاره ولی واسم‌ مهمه که بدونم

دفن کردنی ها معمولا طلسم آن حالا چ واس جدایی چ محبت آب بردنی ها هم واس باطل کردن

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من میتونم بهت کلی، متن د. عا و طلسم بدم ولی ب دردت نمیخوره نمیتونی کاری کنی، حتی اگ تمام قواعدش بهت بگم، چون کسی ک مینویسه مهمه، دعای هرکسی انجام نمیشه 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
برایه کار بد نیست من‌هیچ‌ وقت به خودم اجازه نمیدم به بنده خدا صدمه بزنم

برا کار خوب هم جواب نمیگیری

مطمعن باش فقط جیبتو خالی میکنن

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
نگا من چون خودم تو این کارم حرف بزنی میدونم کلا برا چی میپرسی  سر اینم چیزی یاد نمیدم ب کسی

مگه من گفتم بهم‌ یاد بدید؟من میخوام بدونم این دعایی که‌ تو دهن ماهی میندازن و‌ تو قبرستان میندازن برایه چیه تویه‌ گوگل هم در موردش خوندم که ظاهرا خیلی قویه همین

این‌ دعایه‌جدایی ینی برایه همیشه نمیتونی با کسی ازدواج‌کنی اگه بکنی جدا میشی؟!

هدفت چیه؟ تواین کارم، میخوای چیکار کنی؟ شاید ب خودت ضرر بزنی

هدفت چیه؟ تواین کارم، میخوای چیکار کنی؟ شاید ب خودت ضرر بزنی

من با یه اقایی هستم خیلی همو‌دوس‌‌داریم ولی اون شرتیطش خیلی خیلی خوبه ترس از دست دادنش رو‌دارم

واسه همین میخوام دلش فقط واسه خودم باشه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز