2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی گردو بیشتر خوشمزه تر به تعداد هر نفر باید دوتا تیکه مرغ بذاری 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نه مجبورم این مهمانی رو بدم اما ما رسم ی مدل غذا داریم فقط فسنجون و سالاد 

من برای خودمون تو خونه نفری پنج شش تا گردو میریزم با نفری یه قاشق سرخالی کنجد آسیاب شده، مرغم یه رون مرغ درشت میزارم، ولی بستگی به مهمونا داره اگه بخور هستن بیشترش کن

چی بدم عزیزم؟اینا مرغ دوس ندارن زیاد توورخدا راهنمایی کن خیلی گرونیه موندم چطوری درس کنم اما مجبورم ...

میخای با گوشت قلقلی درست کنی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چی بدم عزیزم؟اینا مرغ دوس ندارن زیاد توورخدا راهنمایی کن خیلی گرونیه موندم چطوری درس کنم اما مجبورم ...

مرغ دوست ندارن خورش بزار اینهمه غذا

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
با مرغ مسخره میکنن فامیلایه شوهرم 

ععزیزم فسنجون در اصل غذای گیلانیه، و اصلش اینه که با مرغ و یا اردک درست میکنند..اینو دیگه همه می‌دونن..با گوشت مسخره هست اصن...حالا هر جور خودت صلاح میدونی

ن گوشت گاو میریزیم ما

نخوردم تاحالا خب همینکار کن برا عر نفر دوتیکه مرغ بذار