2777
2789
عنوان

ده روز شکنجه

415 بازدید | 12 پست

ده روز ازار روحی به پایان رسید 

فکر می کردم خانه مکان امنی برای من باشد.. کمی ارامتر و راحت تر بگذرد.. اما خیال خامی بیش نبود.. من با پدری ازارگر و بیمار زندگی می کنم.. اگر نتولنسته ام تا کنون مستقل شوم بی عرضگی خودم هست ن هیچ کسی دیگر... مقصر تمام دردهایم خودمم همین.. همین 

+خدا جونم کمک کن عید بتونم کار کنم و با کار روح خسته امو ارومتر کنم.. اینجا جای من نیست.. جایی ک هر روز با تحقیر و عذاب باهات برخورد بشه.. جایی ک برای ی قابلمه 60 تومنی و لک شدنش تحقیرت کنن.. لکی ک فقط با شستن چند دفیقه ای از بین بره.. مسئله ی لک رو قابلمه نیست.. مسئله لکی هست که با شستن از بین میره ولی عذاب و تحقیر و دردی که بهت دادن از بین نمیره که نمیره و چه بد که من هیچ وقت نفهمیدم پدر داشتن ینی چی.. اما مهم نیست در عوض فهمیدم پدر ازارگر داشتن ینی چی.. کسی که حاضر بشه عذابت بده تا خودش خوش باشه.. چون اون و غرورش از هر چیزی مهمتره.. 

+خدایا تا الان ابرو داری کردم ولی حق بده دیگ نمیتونم اینجا بمونم و هیچ پناهی جز تو هم ندارم.. نذار به راه نادرستی کشیده بشم کمک کن برم ازینجا

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

عزیز دلم منم از دست مادرم از بچگی شکنجه میشم...

الهی راه باز شه بری. 🙏🙏🙏 

منکه بعد عید حتی شده شبا توی قبرا بخابم. ولی از این شکنجه گاه میرم. چون دیگه جایی برای یه پیر دختر نیست. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم منم از دست مادرم از بچگی شکنجه میشم... الهی راه باز شه بری. 🙏🙏🙏  منکه بعد عید حتی ...

چقدر دردناکه که سهم بعصی از ادما از خانواده فقط اسیب روحی و درد شده 

الان تو زیرزمین نشستم اشک میریزم و فقطله این فکر می کنم چجوری باید خودمو از اینهمه شکنجه نجات بدم.. 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چند نمونه از ازارش رو بگید

دنبال چی میگردی؟ 

ببینم قضاوتت در مورده پدرت عادلانست ، یا نه بزرگش کردی

عادلانه اس نگران نباش.. الان تو این حالم وقت گفتن نیست.. خیلیا کنارمن ک برخورداشو میبینن و میشنون بحال گریه میوفتن 

عادلانه اس نگران نباش.. الان تو این حالم وقت گفتن نیست.. خیلیا کنارمن ک برخورداشو میبینن و میشنون بح ...

من دلیلی برای نگرانی ندارم

دوست داری نگو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من دلیلی برای نگرانی ندارم دوست داری نگو  

اوکی 

طبیعیه دلیلی برای نگرانی نداشته باشی 

ولی اینکه وقتی یکی حالش بده دنبال دلیل و برهان و ذکر کن رفتاراشو و اینها باشی و همدلی و دلداری رو یاد نگرفته باشی طبیعی نیست گل

خوش باشی

اوکی  طبیعیه دلیلی برای نگرانی نداشته باشی  ولی اینکه وقتی یکی حالش بده دنبال دلیل و بره ...

چون با شما هم دردی نکردم یعنی کلا بلد نیستم ! 

قضاوتت در مورده پدرت هم همینطوره ؟

من درخواست کردم نمونه های دیگه بگی تا ببینم شاید داری تند میری و پدرت مثله اکثره پدرهاست  ، چون مثالی که از لک زدی نشون میده حساسی

به نظرم به عنوان کسی که تاپیک زدی رفتارت با مخاطبت طبیعی نیست و تهاجمیه

چون با شما هم دردی نکردم یعنی کلا بلد نیستم !  قضاوتت در مورده پدرت هم همینطوره ؟ من درخواست ...

لک رو قابلمه ی پدرم مسیله ای بوده که پدرم به خاطرش منو از خونه اش بیرون کرد..و من قابلمه رو شستم و مثل اولش تحویلشدادم..عکسشم دارم که علاقه ای ندارم اینجا شیر کنم

برداشتت از متن که نادرست بوده

من اینجا برای خودم مینویسم و پستهام کاملا ی دفترچه شخصیه..مخاطبین خاصم جدا پیام میدن 👌🏼 

لطفا دیگ کامنت نذار چون واقعا حوصله ندارم ب یه نفر یاد بدم چه وقت چطور صحبت کنه! 

ممنون می شم کامنت ندی 👌🏼

لک رو قابلمه ی پدرم مسیله ای بوده که پدرم به خاطرش منو از خونه اش بیرون کرد..و من قابلمه رو شستم و م ...

مخاطبات علم غیب ندارن که ماجرا چی بوده ، مطابق تاپیک کامنت میزارن

برداشت مخاطب درسته توضیح خودت ناقصه و انتظار داری مخاطب خودش حدس بزنه!

استارتری که نخواد افراد متفرقه پیام بزارن باید قفل کنه 

نه باز بزاره مردم مشارکت کنن بعد صغری کبری ببافه که یه جوابی داده باشه 

اول یادبگیر چطور با مخاطب برخورد کنی بعد تاپیک بزن و باز بزار

علاقه ای به خوندنه کامنته بعدیت ندارم پس پاسخی نمیدم

شب خوش

مخاطبات علم غیب ندارن که ماجرا چی بوده ، مطابق تاپیک کامنت میزارن برداشت مخاطب درسته توضیح خودت ناق ...

ای بابا شما چقدر مقاومی در برابر متوجه شدن

اوکی ممنون از توصیه هات

من هزاران مخاطب دارم که تو تلگرام هستن ازینجا میخونن و کامنت میدن تا اونجا دلیلی نمیبینم کلا بخوام برای  قفل کردن نکردن تاپیکم توضیح بدم.. اینقدر مقاومت شما واقعا دلیلش چیه... از نظر من ممکنه یکی تو شرایطی یادنگرفته باشه چیا بپرسه چیا نپرسه و از نظر خودش درست باشه سوالش همین.. خیلی ساده اس مخاطب جان

نوشتی پاسخی نمیدادم خب پاسخ نمیدادی، ینی شما رو حرف خودتم نموندی همینه که به اهدافت نرسیدی کلا چون رو حرف خودتم نمیمونی 👌🏼

ببین من حوصله ام الان زیاده

دعوا داری و حال و حوصله داری ادامه بده 😁