sara_fafa مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 عنوان با مردی ک | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست با مردی ک میگه من زندگی ساده دوس ندارم و میخام تو جمع اکیپ زن و شوهر دوس دختر و پسر شرکت کنیم ک اهل عرق سیگار هستن همشون چیکار کنیم ؟ چجوری باهاش حرف بزنم نظرشو عوض کنم 1401/12/24 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 عزیزم میگم تو ۶ سال دوستی بهت نگفته بود من عرق میخورم و میرم تو جمعشون توام باید بیایی جمعهای مختلط ... عرق میخورد ولی ویگ نمیخوره میگه فقط شراب
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 38035 همین که یه گوشه میشینی و ساکتی خیالش راحته اون عیش و نوش میکنه زنشم فقط تماشاچیه خیلیم عالی...بیا و ... وا؟ چرا اجازه میدین رفتار دیگران برای رفتار شما تصمیم بگیره؟بلد نیستید خودتون باشید؟
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 والا به نظرم حق با شوهرته تنهایی بره خوبه؟؟؟ منو شوهرمم به قول بقیه خیلی رفیقیم باهم حتی شد ... وقتی من ن اهل رقصم اون تو جمع غریبه ن اهل قلیون ن مشروب و عرق و بهم خوش نمی گذره چیکار کنم؟
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 ۲ حالت داره ۱_ شوهرت سرش به سنگ میخوره و به خودش میاد که دیگه مرد خونه شده و باید به همین زود ... شعل آزاد
دیلان_بانو عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1752 وقتی من ن اهل رقصم اون تو جمع غریبه ن اهل قلیون ن مشروب و عرق و بهم خوش نمی گذره چیکار کنم؟ خب وقتی اینقدر با شوهرت دیدگاهاتون متفاوته اصلا نباید ازدواج میکردین ولی حالا تو زندگی مشترک گاهی باید به خاطر طرفت کوتاه بیای اینم در نظر بگیر شاید خیلی جاها همسرتون دوس نداره بیاد ولی به خاطر شما میاد و تحمل میکنه
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 خب وقتی اینقدر با شوهرت دیدگاهاتون متفاوته اصلا نباید ازدواج میکردین ولی حالا تو زندگی مشترک گاهی با ... خود شوهرم اهل اکیپ نیس ک دورهم جمع کنه زیر سر ایت دوستشه
دیلان_بانو عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1752 من تو این همه سال زندگی مشترک یه چیزیو یاد گرفتم اونم اینکه نباید تمام دلخوشیها و علایق طرفت رو ازش بگیری چون به ضرر خودت تموم میشهدوست خوبم شمام گاهی با همسرت کنار بیا حالا ایشالا این مشکلاتم یواش یواش از بین میره
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 من تو این همه سال زندگی مشترک یه چیزیو یاد گرفتم اونم اینکه نباید تمام دلخوشیها و علایق طرفت رو ازش ... تو این جمع اخه وقتی من فقط بشینم اونا برقصن من اذیت میشم
دیلان_بانو عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1752 قربونت برم شما فقط دوس داری بشنوی نذار شوهرت بره یا فلان کارو بکن دیگه نره منم تجربیات خودمو براتون گفتم دیگه تصمیم با خودتونهیا مهمونی تحمل کن یا با شوهرت منطقی حرف بزن راضیش کن نرین یا تحمل کن بعدا از دیگران بشنوی شوهرت قایمکی میره مهمونی