2777
2789
عنوان

با مردی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
همین که یه گوشه میشینی و ساکتی خیالش راحته اون عیش و نوش می‌کنه زنشم فقط تماشاچیه خیلیم عالی...بیا و ...

وا؟ چرا اجازه میدین رفتار دیگران برای رفتار شما تصمیم بگیره؟

بلد نیستید خودتون باشید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به نظرم حق با شوهرته تنهایی بره خوبه؟؟؟  منو شوهرمم به قول بقیه خیلی رفیقیم باهم حتی شد ...

وقتی من ن اهل رقصم اون تو جمع غریبه ن اهل قلیون ن مشروب و عرق و بهم خوش نمی گذره چیکار کنم؟

وقتی من ن اهل رقصم اون تو جمع غریبه ن اهل قلیون ن مشروب و عرق و بهم خوش نمی گذره چیکار کنم؟

خب وقتی اینقدر با شوهرت دیدگاهاتون متفاوته اصلا نباید ازدواج میکردین ولی حالا تو زندگی مشترک گاهی باید به خاطر طرفت کوتاه بیای 

اینم در نظر بگیر شاید خیلی جاها همسرتون دوس نداره بیاد ولی به خاطر شما میاد و تحمل میکنه

خب وقتی اینقدر با شوهرت دیدگاهاتون متفاوته اصلا نباید ازدواج میکردین ولی حالا تو زندگی مشترک گاهی با ...

خود شوهرم اهل اکیپ نیس ک دورهم جمع کنه زیر سر ایت دوستشه

من تو این همه سال زندگی مشترک یه چیزیو یاد گرفتم اونم اینکه نباید تمام دلخوشیها و علایق طرفت رو ازش بگیری چون به ضرر خودت تموم میشه

دوست خوبم شمام گاهی با همسرت کنار بیا 

حالا ایشالا این مشکلاتم یواش یواش از بین میره

من تو این همه سال زندگی مشترک یه چیزیو یاد گرفتم اونم اینکه نباید تمام دلخوشیها و علایق طرفت رو ازش ...

تو این جمع اخه وقتی من فقط بشینم اونا برقصن من اذیت میشم

قربونت برم شما فقط دوس داری بشنوی نذار شوهرت بره یا فلان کارو بکن دیگه نره 

منم تجربیات خودمو براتون گفتم دیگه تصمیم با خودتونه

یا مهمونی تحمل کن  یا با شوهرت منطقی حرف بزن راضیش کن نرین یا تحمل کن بعدا از دیگران بشنوی شوهرت قایمکی میره مهمونی