2777
2789
عنوان

با مردی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
مبگه من دوس دارم باهام زن و شوهری رفیق باشیم . ما چیکار ب اونا داریم ک چیکار میکنن

عزیزم موقع دوستی یا نامزدی و خواستگاری و...اینا رو نگفته بود؟؟؟

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم موقع دوستی یا نامزدی و خواستگاری و...اینا رو نگفته بود؟؟؟

ما با هم ۶ سال دوست بودیم . میگه ازدواج کردیم ک باهم رفیق باشیم چرا ایراد میگیری 

حالا من چجوری با حرف زدن نظرشو عوض کنم

ما با هم ۶ سال دوست بودیم . میگه ازدواج کردیم ک باهم رفیق باشیم چرا ایراد میگیری  حالا من چجور ...

عزیزم میگم تو ۶ سال دوستی بهت نگفته بود من عرق میخورم و میرم تو جمعشون توام باید بیایی جمعهای مختلط و خلاف میرم؟؟؟؟

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
ما با هم ۶ سال دوست بودیم . میگه ازدواج کردیم ک باهم رفیق باشیم چرا ایراد میگیری  حالا من چجور ...

بگو من پایتم ولی این جمع ها بیشتر برای تینیجرا خوبه یکم رابطمونو پرایوت تر پیش ببریم قشنگ تره

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
۱ ماه عروسی کردیم ن نداریم 

خب چه اشکالی داره 

ما هم کلی دوست داریم خانوادگی رفت و آمد داریم یه سریا اهل مشروب و این چیزا یه سریا نه. همیشه هم دور هم جمع میشیم هرکی دوس داشت میخوره هرکیم دوس نداره نمیخوره. اتفاقا کلی بهمون خوش میگذره

یه سریا شونم مجردن خب با دوس دختراشون میان

همین که یه گوشه میشینی و ساکتی خیالش راحته اون عیش و نوش می‌کنه زنشم فقط تماشاچیه خیلیم عالی...بیا و تو هم به خودت برس اونجا بیشتر با مردا بگو بخند خوش باش ببین نظرش چیه اگه به غیرتش بربخوره خودش پا پس میکشه

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

۲ حالت داره 

۱_ شوهرت سرش به سنگ میخوره و به خودش میاد که دیگه مرد خونه شده و باید به همین زودیا پدر خانواده باشه و پشیمون میشه از شرکت تو اینجور مهمونی ها .

۲_یا تا آخر عمرش به همین رویه ادامه میده .

به نظر من تنها کسی که میتونه از اون جمع ها دورش کنه تویی .

شغل همسرت چیه ؟ اینقدری وقت آزاد داره که تک اونجور مهمونی ها هم شرکت کنه ؟؟؟؟

والا به نظرم حق با شوهرته

تنهایی بره خوبه؟؟؟ 

منو شوهرمم به قول بقیه خیلی رفیقیم باهم

حتی شده من نتونستم باهاش برم مهمونی گفته زنم نیست بهم خوش نمیگذره عذر خواهی کرده گفته وقت زیاده بعدا میایم