2777
2789
اگر درست تشخیص داده باشن و پزشک خودش انجام بده عالیه

گروه خدمات پزشكي،پرستاري،آزمايشگاهي و مامايي لب تست شبانه روز در سرتاسر تهران و بدون تعطيلي در تهران فعاليت دارد.

فصد خون در كيسه هاي استريل يكبار مصرف شبانه روزي در بيمارستان

اعزام پزشك متخصص در منزل شبانه روزي

انجام كليه خدمات پرستاري(فصد خون،سونداژ،پانسمان،بخيه،تزريقات،وصل سرم)

انجام كليه تست هاي ازمايشگاهي در منزل و طرف قرار داد با كليه بيمه هاي تكميلي درمان

انجام كليه خدمات مامايي و عمل هاي ترميمي،لابياپلاستي،پاپ اسمير و زگيل تناسلي

پاسخدهي به كليه سوالات پزشكي،پرستاري،مامايي و ازمايشگاهي به صورت رايكان در وات ساپ،تلگرام،دايركت اينستاگرام توسط پزشكان مجموعه بزرگ لب تست

09120766801

09120766801

Instagram:Labb.test

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه خدمات پزشكي،پرستاري،آزمايشگاهي و مامايي لب تست شبانه روز در سرتاسر تهران و بدون تعطيلي در تهران فعاليت دارد.

فصد خون در كيسه هاي استريل يكبار مصرف شبانه روزي در بيمارستان

اعزام پزشك متخصص در منزل شبانه روزي

انجام كليه خدمات پرستاري(فصد خون،سونداژ،پانسمان،بخيه،تزريقات،وصل سرم)

انجام كليه تست هاي ازمايشگاهي در منزل و طرف قرار داد با كليه بيمه هاي تكميلي درمان

انجام كليه خدمات مامايي و عمل هاي ترميمي،لابياپلاستي،پاپ اسمير و زگيل تناسلي

پاسخدهي به كليه سوالات پزشكي،پرستاري،مامايي و ازمايشگاهي به صورت رايكان در وات ساپ،تلگرام،دايركت اينستاگرام توسط پزشكان مجموعه بزرگ لب تست

09120766801

09120766801

Instagram:Labb.test

بله گفتن برم سه مرتبه  دو روز پیش رفته بودم سازمان انتقال خون گفت حجامت کردی نمیشه برو ی سال د ...

فصد خون در كيسه هاي استريل يكبار مصرف و در بيمارستان انجام مي شود در لب تست....داخل منزل هم ميان...09120766801

فصد همینه‌. برای همه تو فصد این اتفاق می افته.

فصد خون در كيسه هاي استريل يكبار مصرف به صورت شبانه روزي در بيمارستان و منزل انجام ميشود....لب تست تنها مركز فصد خون ايران هست كه قبل فصد خون ازمايش شمارش كامل سلول هاي خوني رو به طور كامل انجام مي دهد

09120766801

09120766801

Instagram:lab.test

فصد همینه‌. برای همه تو فصد این اتفاق می افته.

فصد خون در كيسه هاي استريل يكبار مصرف به صورت شبانه روزي در بيمارستان و منزل انجام ميشود....لب تست تنها مركز فصد خون ايران هست كه قبل فصد خون ازمايش شمارش كامل سلول هاي خوني رو به طور كامل انجام مي دهد

09120766801

09120766801