2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید لطفاً

94 بازدید | 20 پست

من از خانوادم پول قرض گرفتم ماه قبل الان می خواستم بهشون برگردونم گفتن بذار باشه عیدیته

بعد به همسرم میگم یه داداش هفت ساله دارم به اون عیدی بدیم چون به من عیدی دادن زشته اگه ندیم همسرم میگه نه 

اونوقت بهم میگه اگه مانتو با قیمت مناسب پیدا میشه برای خواهرام بیا سفارش بدیم منم قبول نکردم چون برای من هنوز چیزی نخریده پ اینکه بریم خونه پدر شوهرم باید کلی خرید برای عیدشون کنیم دیگه هرساله براشون لباس می‌خریده همسرم امسال واقعا همه چیز گرونه و نمیشه

بنظرتون اگه من از عیدی که بهم دادن یه مقدارشو بدم داداش کوچیکم نهایت صد تومن کارم اشتباه البته نمی‌خوام همسرم بدونه چون باز میگه نمیخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن تنها صد تومن بلکه دویست تومن بده😐👌الان با صدتومن یه اسباب بازی کوچیکم نمیدن،، اگ میتونی اسباب بازی مورد علاقشو بخر بده بچه ها با پول زیاد خوشحال نمیشن. 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
هیچی نمیگم  چون اگه بخوام نظر بدم توی این خیلی بی شخصیت جلوه میکنم با این شوهرت

بنظرم باید بهش یه مقدار بدم بچس ولی خب درسته اوضاع الان واقعاً جوری نیست که آدم ول خرجی کنه ولی صدتومن از پول خودشونو میدم بهش یا شایدم بیشتر 

ن تنها صد تومن بلکه دویست تومن بده😐👌الان با صدتومن یه اسباب بازی کوچیکم نمیدن،، اگ میتونی اسباب با ...

مگه برم بازار بخرم اره واقعا بهش بدم سریع می‌ره سوپر مارکت 🤣🤣

مگه برم بازار بخرم اره واقعا بهش بدم سریع می‌ره سوپر مارکت 🤣🤣

پس اسباب بازی براش بگیر صداشم ابدا جلو شوهرت درنیار ک یه موقع مخالفت کنه بخوره تو ذوقت

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
اولویت باید من باشم چون اولین عید از ازدواجمون میگذره میخواد برای اونا لباس بهره پس من چیم بوقم آیا ...

نامزدید؟