2777
2789
عنوان

درد دارمم

128 بازدید | 3 پست

بچه ها من تخمدان پلی کیست دارم ک هی هم درمان میشه و دوباره برمیگرده به معنای واقعی کچلم کرده

از نظر روحی روانی هم داغونم و دو هفته نیست که داروهامو قطع کردم

چند ماه پیش دکتر بودم گفت که زخم معده دارم ولی با سبک غذای درست حل میشه و خیلی جدی نیست 

نمیدونم بخاطر چی بود ولی وقتی میرفتم کتابخونه شکمم بی دلیل صدا میداد و اذیتم میکرد اونم پشت سر هم 

نه یه بار نه دوبار ، صد بار  ! مامانم میگفت سردیه من گفتم شاید بخاطر همون زخم معدمه 

حالا چند روز وقتی عصبی میشم معدم وحشتناک درد میگیره 

امروزم که زیر معدم سمت چپ و راست باهم وحشتناک درد میکردن 

سبک غذااییم هم اصلا اوکی نیست یک وعده در روزه فقط

این دردا بخاطر چیهه

منم تخمدان پلی کیستیک داشتم وچندسال پشت سرهم دارومیخوردم دقیقامثل شما خیلیم حالم بدبود ولی تا قطع میکردم دوباره برمیگشت به عنوان کسی که این راه رورفته میگم

تنهاراه درمانش سبک زندگی سالمه،استرس وازخودت دورکن،غذاهای سالم بخورورژیم غذایی مناسب داشته باش اگراضافه وزن داری کمش کن واینکه حتتتتما حتما ورزش کن

دردمعده ت هم قطعا بخاطراین مدلی غذاخوردنته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان