sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 عنوان طلاااق 177 بازدید | 12 پست صبح و شب فکرم شده طلاق.اما میترسم اقدام کنم.از مشکلات مالی بعدش میترسم از همه چی بیشتر.از آینده نامعلوم میترسم اما شبها با این فکر به خاب میرم.صبح ها با این فکر بیدار میشم... 1401/12/24 | 08:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 مستقل شو جدا شو چطور مستقل شم....الان برم سر کار بعد اقدام ب طلاق کنم؟یا اول برمخونه بابام بعد برم سره کار؟؟آخه بابام اینا شهر دیگه زندگی میکنن
sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 چرا میخای جداشی؟ شوهر بد اخلاق عصبی بد دهن خود خواه تنبل بی پول خسیس زور گو غیرمعاشرتی
صورتی_اما_دپ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1365 چطور مستقل شم.... الان برم سر کار بعد اقدام ب طلاق کنم؟ یا اول برمخونه بابام بعد برم سره کار؟؟آخه ... اول توی خونه ب اصطلاح شوهر،ی حرفه ای یاد بگیر سفت و سخت بهش بچسب وقتی اندازه ی رهن خونه پول دستت اومد اقدام کنم بعدشم ماشین و لوازم مورد نیاز ی سال از خوشی و لباس و مهمونی بگذر فقطططط جمع کن
sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 اول توی خونه ب اصطلاح شوهر،ی حرفه ای یاد بگیر سفت و سخت بهش بچسب وقتی اندازه ی رهن خونه پول د ... لیسانس دارم...نذاشت برم کارمندی....هنر هم بلدم اما خب باید یه کم سرمایه داشته باشم برای شروع....اینترنتی یکم کار میکنم اما چندماهه درآمدم صفرشده...باید برم سرکار حتما....۱۳ساله تو این زندگی خودمو الاف کردم...عمرمو جوانیم رفت
sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 اول توی خونه ب اصطلاح شوهر،ی حرفه ای یاد بگیر سفت و سخت بهش بچسب وقتی اندازه ی رهن خونه پول د ... یه مقدار طلا مخفی دارم...اندازه رهن خونه تو شهر خودمون شاید بشه.....البته پول وکیل و این کارها هم باید داشته باشم
صورتی_اما_دپ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1365 لیسانس دارم...نذاشت برم کارمندی.... هنر هم بلدم اما خب باید یه کم سرمایه داشته باشم برای شروع....ای ... از یکی قرض بگیر اگه طلا داری بفروش وام بگیر هر چی ولی در جا نزنکوتاهی نکن امروز زودتره تا فردا
صورتی_اما_دپ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1365 یه مقدار طلا مخفی دارم... اندازه رهن خونه تو شهر خودمون شاید بشه..... البته پول وکیل و این کارها ه ... خب این خیلی خوبه برای شروع فکر رهن خونه کامل نباش قدر ی سوئیت ک بهت فشار نیاد خرج وکیل هم کنار بذار
sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 از یکی قرض بگیر اگه طلا داری بفروش وام بگیر هر چی ولی در جا نزن کوتاهی ... نمیدونم چکار کنم ...اول برم خونه بابام بعد اقدام کنم برای طلاق و برم دنبال کار؟یا همینجا بمونم کار پیدا کنم...اینجا توی تهران رهن و اجاره خونه زیاده
صورتی_اما_دپ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1365 نمیدونم چکار کنم ...اول برم خونه بابام بعد اقدام کنم برای طلاق و برم دنبال کار؟ یا همینجا بمونم کار ... خونه بابا بهت این آزادی رو میدن ک بری سر کار؟
sparia مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 3395 خونه بابا بهت این آزادی رو میدن ک بری سر کار؟ برای سرکار رفتن آره ...آزادی میدن