2777
2789
عنوان

مادري :/

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 57 پست
شما با بستن تاپيك موضوع قبلي  و با این طرز حرف زدنتون و قضاوت کردنتون لازم نیست کسی رو به خدا ب ...

اولا ك ويزيت دكتر متخصص ٥٠تومن نيست اگه يه سر بزنين متوجه ميشين. و شما نياز نيست براي فرزند من دل بسوزونين.من مراقبم تو دام شيادايي مث شما نيفتم 

سوما نميخوام وقتمو با حرفاي حوصله سربرشما پر كنم پس ريپلاي نزنين

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
چه قشنگ ولی کاش تاپیکتو پاک کنی اونایی که نینی ندارن غصه میخورن خدا نی نی شما رو براتون نگه دار ...

عزيزم راس ميگي☹️ 

چطور ميتونم پاك كنم؟

ب يك كاربر ديگه ام. گفتم: دعاي هميشگيم مواقعي ك ب چشمم عزيز مياد اينه ك بگم خدا انشالله حاحت همرو بده و ني ني دار بشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا ك ويزيت دكتر متخصص ٥٠تومن نيست اگه يه سر بزنين متوجه ميشين. و شما نياز نيست براي فرزند من دل بس ...

من باب مثال بود هزینش ، من برای فرزند شما دلی نمیسوزونم ، فقط دلم برای شما و‌افکار مریضتون میسوزه ، طبیعتا من هم دلم نمیخواد با کسی که ذره ای عفت کلام نداره هم کلام بشم . 

امیدوارم خیلی زود خدا جواب رفتارتونو بهتون بده . 

من باب مثال بود هزینش ، من برای فرزند شما دلی نمیسوزونم ، فقط دلم برای شما و‌افکار مریضتون میسوزه ، ...

تاپيكاي من محلي براي تبليغات شما نيست. خوش اومدين.كسي دعوت نامه نفرستاده بود

محلی برای قضاوت نظرهای افراده ، متاسفم براتون . 

باشه شما نيومدي تبليغ شير بز بكنيد.😅 متوجه شدم. 

توجه شما برای من ذره ای ارزش نداره ، شما بهتره بجای خزعبلات یکم تحقیقتونو بالا ببرید که به هر نظری ا ...

كاملا مشخصه!! ارزش نداره اينهمه پيگير هستيد اگه ارزش داشت چكار ميكرديد؟ 😂

تاپيكهاي من محلي براي تبليغات شير بز شما نيست! بار هزارم! بفرمااييد بيرون

ممنون عزیزم.. همچنین دختر شما.. چشم رو هم بزاری بزرگ میشن.. من انگار دخترم دیروز به دنیا اومد الان ک ...

میشه اگه یادت موند برا منم وقت زایمانت دعا کنی برا بچه دومم 9 ساله منتظرم الهی خودت ودخترات وخانوادت همیشه سالم وشاد باشین انشالله

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
میشه اگه یادت موند برا منم وقت زایمانت دعا کنی برا بچه دومم 9 ساله منتظرم الهی خودت ودخترات وخانوادت ...

حتما عزیزم...ممنون از دعاهات مهربون.. انشاالله به زودی دامنت سبز بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
كاملا مشخصه!! ارزش نداره اينهمه پيگير هستيد اگه ارزش داشت چكار ميكرديد؟ 😂 تاپيكهاي من محلي بر ...

من پیگیر حق نظر خودمم که یک ادم بی مطالعه ای مثل شما نظر منو تبلیغ بدونه  ، فکر میکنید خیلی مثلا زرنگ هم هستید ، جوابتون با خدا ان شاالله بزودی . 

میشه اگه یادت موند برا منم وقت زایمانت دعا کنی برا بچه دومم 9 ساله منتظرم الهی خودت ودخترات وخانوادت ...

عزيزممم..برات ايت الكرسي ميخونم.انشالله ك حاجت روا بشي و خدا يه ني ني سالم و تپل مپلي نصيبتون كنه🥺😍🙏🏻🤍🍃

من پیگیر حق نظر خودمم که یک ادم بی مطالعه ای مثل شما نظر منو تبلیغ بدونه  ، فکر میکنید خیلی مثل ...

باش من بي مطالعه ام! چون تبليغات شما و همكارانتون براي شير بز رو متوجه شدم ، هرچيزي رو بهم نسبت ميديد؟😂

باششش! ممنون از نظرات تبليغي ارزشمندتون. لطفا ديگه تو تاتپيكاي من، نظر(تبليغ) نديد.