2777
2789
عنوان

مادري :/

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 57 پست
عزيزززمممم😍😍😍ماشالله..خدا حفظشون كنه..  من چقدددد دوس دارم اينجوري... خواهر خيلي خوووبه. خد ...

ممنون عزیزم.. انشاالله خدا بچه های سالم و صالح بهت بده😍😍😍

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بيا و حرفمو قبول كن شما (ماشالله) خيلي مقاومي!  من اتاق عمليم  ، سر عملاي هموروييدكت ...

بیهوش و بی حس میکنن هااااا

اصلا نمیفهمی چه خبره

به خدا منم مقاوم نبودم . قبلش شیمی درمای میشدم و بدنم ضعیف بود . بعدش هم کرونا گرفتم و تا پای مرگ رفتم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بیهوش و بی حس میکنن هااااا اصلا نمیفهمی چه خبره به خدا منم مقاوم نبودم . قبلش شیمی درمای میشدم و ب ...

اره ميدونم . بيشتر تصورش برام دردناكه و گلاب ب روت هربار بيرون رفتن بعدش.

عززيزممم🥺🤍🍃

انشالله ازين ببعد فقط سلامتي و خنده هاي از ته دل و ذوقاي يهويي باشه 💜

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
اره ميدونم . بيشتر تصورش برام دردناكه و گلاب ب روت هربار بيرون رفتن بعدش. عززيزممم🥺🤍🍃 انشا ...

فدات رفیق

ولی من بهت ضمانت میدم برو دکتر و خودتو از این عذاب خلاص کن 

استرس و دردش هم فقط بار اولیه که مدفوع میکنی . که یه کم ملین بخور اونم یه ذره درد نداره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فدات رفیق ولی من بهت ضمانت میدم برو دکتر و خودتو از این عذاب خلاص کن  استرس و دردش هم فقط بار ...

بهم شجاعتشو تزريق كردي، ممنون✌🏻💜

بهم شجاعتشو تزريق كردي، ممنون✌🏻💜

بلا از خودت و خانواده ی قشنگت دور عزیزم

موفق باشی و پر از عشق

بلا از خودت و خانواده ی قشنگت دور عزیزم موفق باشی و پر از عشق

مرسي عزيزدلم🍃🤍همچنين براي شما🙏🏻

😅 باور كن نميخوره! انقد ك ما شيرخشكاي مختلف! شيشه شيراي مختلف! ترفنداي مختلف! از هموووون روز اول ك ...

الهی به مامانت بگو یا بخوره یا خودمون میخوریمش 😅😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الهی به مامانت بگو یا بخوره یا خودمون میخوریمش 😅😅😅

😅ن بدش مياد. كلا مخالف هرچيز مصنوعيه. چندروز پيش پاستيل خونگي درست كرده بود! حالا فك كن بحث شير باشه😐

شما با بستن تاپيك موضوع قبلي  و با این طرز حرف زدنتون و قضاوت کردنتون لازم نیست کسی رو به خدا بسپارید خدا خودش به حسابتون میرسه😂

شما فکر کنی من تبلیغ میکنم یا نه برام مهم نیست ولی خدا خیرش بده کسی که تبلیغ شیر بز و میکنه و کرده و به دست ما هم رسیده. من چون براي دوستم دنبال ميگشتم توي ني ني سايت و چيزي پيدا نكردم و بالاخره به يك جوابي رسيد و حال بچه اش رو به راه شد تصميم گرفتم بيام بگم نظرمو ، واقعااا بهتره مدل صحبت كردنتونو با ادم ها عوض كنيد ، هيچ كس ميل شما سوظن نداره … 

متاسفم براتون . 

ی ۵۰ تومن پول دکتر متخصص بدین سوال بپرسین به جایی بر نمیخوره يا حداقل سرچ ساده گوگل براي صحبت هاي من … 😂بدرود

چه قشنگ ولی کاش تاپیکتو پاک کنی اونایی که نینی ندارن غصه میخورن خدا نی نی شما رو براتون نگه دار ...

چه ربطی داره عزیزم :/

مثلا کسی بچه اشو تو خیابون نیاره که کسی ببینه غصه بخوره

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷