2777
2789
عنوان

خیانت

279 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من سه سال عقد کردم ی ساله عروسی الانم شش ماه باردارم دوران عقدم که تا عروسی بگیرم سر خونه خودم بودم اون موقع هم متوجه شدم چند بار همسرم بهم خیانت کرده با مشاوره هم حرف زدیم دلیلی پیدا نمی‌کرد بهشون بگه الانم متوجه شدم بازم داره خیانت می‌کنه خیانتش هم تو دنیای مجازی و چت کردنه نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچند بزرگم باشه زندگی بزرگترها نبایدزودجابزنید باهاش صحبت کردید راجب این مسئله

وقتی فایده نداره تا الان چند بار دیدم و بخشیدم بازم ببخشم بازم تکرار می‌کنه هر سری هم خودش پیشنهاد میده بریم مشاوره ولی چ‌فایده بعد چند ماه دوباره شروع می‌کنه انکار ی مریضی ک افتاده به جونش

هرچند بزرگم باشه زندگی بزرگترها نبایدزودجابزنید باهاش صحبت کردید راجب این مسئله

مبخوام بلکه بترسه ی کاری کنم دیگه نکنه اینکارو منم دوست ندارم زندگیم خراب شه اونم الان با وجود ی بچه ک هنوز به دنیا نیومده ولی چون هر سری بخشیدم و تکرار کرده می‌خوام این سری کوتاه نیام بلکه درست شه

مبخوام بلکه بترسه ی کاری کنم دیگه نکنه اینکارو منم دوست ندارم زندگیم خراب شه اونم الان با وجود ی بچه ...

اگه بدترشودچی رولج افتاد بجای مجازی رفت سراغ واقعی چی نزاربااین کارت روش بازبشه

معذرت خواستن نشانه عقل است 
بزاربچه بیا خوب میشه 

ببخشید شما مشاوره هستید یا ی فرد معمول چون می‌خوام از ی مشاوره کمک بگیرم راه و چاه و نشونم بده اگه درست نشد چی الان ک‌میدونه داره پدر میشه چرا باید خیانت کنه