2777
2789
عنوان

پسری که ....🥲

232 بازدید | 11 پست

پسری که ساعت ۵ و نیم بلند میشه که بیاد برای دوساعت ببینتت بره چیه؟؟؟

واقعا نمیدونم هدفش چیه ولی خب خودش میگه هرموقع خونه بخرم میام خواستگاریت 

ماشین داره سرکار میره دانشجو ام هست 

اون همه راه میاد که فقط نیم ساعت در هفته ببینتم

فردا ام میخواد بیاد دوساعت ببینتم چون دوره ساعت ۵ و نیم پا میشه 

بنظرتون باهاش ادامه بدم یا نه؟

راجبم‌هرچی‌فکر‌میکنن‌بکنن‌مهم‌اینکه‌خودم‌چی‌هستم(:

معلومه که ادامه بده

بیچاره چه ذوقی داره برات اونهمه راه میاد واسه نیم ساعت

تو میگی ادامه بدم یا نه؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تورو فقط برا رابطه بخاد 

باور کن اینا موجودات موزی این ک نمیشه فهمید واقعا برا چی میخانت

ممکنه واسش سرگرم کننده ای

دلیل نمیشه چون هر هفته ۵ ساعتو نیم وق میزاره میاد حتمن عاشقته

کاربری دست دونفره
معلومه که ادامه بده بیچاره چه ذوقی داره برات اونهمه راه میاد واسه نیم ساعت تو میگی ادامه بدم یا نه ...

این چندوقته خیلی اذیتش کردم هی گفتم جدا شیم ولی چون من افسردگی دارم و دارم خوب میشم نه داد زد سرم نه بدرفتاری کرد سعی کرد با مهربونیت ارومم کنه قانعم کنه که جدا نشیم

ممکنه تورو فقط برا رابطه بخاد  باور کن اینا موجودات موزی این ک نمیشه فهمید واقعا برا چی میخانت ...

خیلی از دخترای دیگه هستن که براش باشن خب طرف اسکل نیست که بیاد این همه راه رو واسه نیم ساعت یساعت که فقط منو ببینه و ... 

یعنی بخاطر ساعتش مشکل داری ؟  طفلکی چه اهل کارم هست

نه عزیزم خودم بخاطر یسری مشکلات و درسو خانواده نمیتونم زیاد برم بیرون 

خیلی از دخترای دیگه هستن که براش باشن خب طرف اسکل نیست که بیاد این همه راه رو واسه نیم ساعت یساعت که ...

ت پسرارو نشناختی عزیزم

هیچوقت راحت اعتماد نکن(:

الان همه  احساساتی میشن میگن اره عاشقته و فلان

ولی ممکنه تورو فق برا رابطه جنسی بخاد ک اگ رابطه جنسیم داشتی باهاش  هر دفعه بیاد برا رفع نیازش میاد پیش تو...

از طرفی هم میگی دخترای دیه(اون شاید بیشتر باتو حال میکنه و ترجیح میده باتو اینکارو کنه)

خلاصه هیچ ربطی نداره

کاربری دست دونفره
ت پسرارو نشناختی عزیزم هیچوقت راحت اعتماد نکن(: الان همه  احساساتی میشن میگن اره عاشقته و فلا ...

اصلا ارتباط جنسی نگرفتیم و هرموقع بگم میاد نشونم میکنه خب اگرم نکنه که مهم نیست واقعیتو میفهمم 

اعتماد نکردم ولی همه چیشو زیر نظر دارم از طریق دوستم 

دوستم با دخترعمش رفیق صمیمیه همه چیزشو میاد میگه بهم و ..... 

نمیدونم شایدم اینطور باشه 

هرچی خدا بخواد