2777
2789
عنوان

مامانم مچمو گرف 😪😭

839 بازدید | 37 پست

بچه ها من با ی اقایی در رابطه م..امشبم بهم گفت چهارشنبه سوریه بریم بیرونو اینا..منم خونه تنها بودم..مامانم اینا رفته بودن مسافرت..زنگ زدم مامانم گفتم با بچع های دانشگاه میریم بیرون اول گف باشه..بعدش بابام زنگ زد گف نمیخاد بری و این حرفا...منم گفتم باشه..بعد هی زنگ زدم ک میخام برمو بحث کردیمو این حرفا...دعوا کردیم یکم..گفتم میرم بازار اصن..خلاصه رفتم و چون رلمم ساعت 8 از سرکارش اومد دیر اومد دنبالم و مطمئنن دیر میرفتیم خونه...دیگ رفتیم گشتیم یکم...از خونمون دور بودیم..بعد مامانم هی زنگ زد ک برو خونه خطرناکه گفتم دوستمو باباش میان دنبالم بریم اتیش بازی نگا کنیم...گف باشه..نزدکای ساعت 10ونیم ک شد بسکه زنگ زد گفتم رفتم خونه..بعد هی زنگ میزد ب شماره ثابت خونمون..منم جواب ندادم..بعد گف زنگ میزنم مامان دوستت🙁🙁مجبور شدم بگم با اونا نیستم..دیگ خیلی دادو بیداد کرد منم گوشیو قط کردم سریع خودمو رسوندم خونه...بعدم گفتم من با همون همکلاسیام بودم منتها چون نذاشتی برم مجبور شدم دروغ بگم..بچه ها میدونم خیلی دروغ گفتم ولی چاره ای نداشتم..مامان منم خیلی حساسه اینجور وقتا خودشو میزنه گریه میکنه نفرین میکنه..درصورتی ک من کار خاصی هم نکرده بودم واقعا..الانم هی مدام زنگ میزنه مامان دوستم..اوناهم جواب نمیدن..داره آبروی منو میبره..جوری ک دوستم پیام داد گف بگو دیگ زنگ نزنه🙁🙁چیکاررکنم بچه ها؟

توروخدا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

خیلی گند زدی 

نمی گفتی اصلا دارم میرم بیرون چرا گفتی وقتی نبودن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
رلتو میاوردی خونه راحتتر بودی که🤣

ایکم فکر عالی بود 

دخترمون خنگه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

زمونه جوری شده که مادرو پدرها فقط باید با بچه هاشون دوست باشن و گرنه فقط دروغ میشنون و درنهایت بچه هاشون کاری که بخوان و انجام میدن فقط یا پنهان میکنن یا دروغ میگن. مقصر اول و آخرشم خود پدر و مادرن. 

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

ببین حرف مادرتو گوش کن اون خیر خواه توست نه هیچ رل و کراش و دوست پسر و اینا

یکم فکر کن دختر خوب

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...