2777
2789

یه مدتی با یه پسری آشنا شدم

خیلی به هم احترام میزاشتیم

خیلی همدیگرو دوس داشتیم

کنار هم خوش خوش و شاد بودیم

درحدی که من آیندمو باهاش میدیدم

همیشه بهم انرزی میداد 

بهش انرژی میدادم

انقدر منو میخندوند که حد نداشت

ولی ۴ شب پیش یهو سرد شد وتمام خیلی رسمی شد وتمام

نه چیزی بهش گفته بودم نه چیزی بهم گفته بود

مثل دوتا عاشق افسانه ای روزامون می‌گذشت 

نمیدونم چی شد ولی رفت

به نظرتون برای همیشه رفت؟.

یکی از دوستام میگه داره ناز میکنه ببینه تو چه کار میکنی که وابسطه ترت کنه‌

ولی خب نمیدونم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره برمیگرده

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

خب بپرس ازش

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

سخته ولی چند روز صبر کن  خودت به جواب سوالت میرسی

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻

نه پروفایلتو عوض کن 

نه پست بذار نه متن دپ استوری کن 

نه آنفالوش کن 

نه پست هاشو لایک کن 

نه زنگ بزن و پیام بده 

هیچچچچچچچ کاری نکن 

تا اولین تغییر از طرف اون صورت بگیره 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
نه پروفایلتو عوض کن  نه پست بذار نه متن دپ استوری کن  نه آنفالوش کن  نه پست هاشو ل ...

آره هیج کاری نمیکنم

دوستام میگن برو پیام بده بگو چت شده 

ولی من نمیدم

اگه هم برای همیشه رفت که 💔

من خیلی بدبختم هیچی نداشت ولی کور و کرش شدم😭💔

خاصیت مزخرف عشق همینه

یه آدم بی ارزش رو انقدر میبریم بالا،که خودمونو له میکنن

الانم اتفاقی نیافتاده

خودتو ناراحت نکن

هیچ خدای بعد تو حالمو خوب نمیکنه...

اول به خدا توکل کن و بد به دلت بد راه نده انشالله هرچی خوبیه به حق کلمه الله تو زندگی برات اتفاق بیفته

خدا نگذره از پسرایه که اینجوری دخترایه مردم رو وابسته میکنن و میزارن میرن چی بگم خیلی درد آوره 💔

شمام سعی کن زیاد به هر کسی اعتماد نکنی هرچند میدونم بعضیا کلی قسم میخورن و فلان آدم نمیتونه اعتماد نکنه 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏