2777
2789

واییییییی ببین کرم اکبر2 بخر بمال رو کمرش انقد بمال تا کمرش داغ بشع دردشو کمتر میکنه  عمل خطر دارع 

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییی ببین کرم اکبر2 بخر بمال رو کمرش انقد بمال تا کمرش داغ بشع دردشو کمتر میکنه  عمل خطر د ...

این چ اسمی رو کرم گذاشتن اکبر ۲😂😂

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
واییییییی ببین کرم اکبر2 بخر بمال رو کمرش انقد بمال تا کمرش داغ بشع دردشو کمتر میکنه  عمل خطر د ...

باباشم عمل کرد بدتر شد این دیگه اصلااا عمل نمیکنه ولی خیلی اذیته من میگم عمل کنه شاید راحت شه😩

اتفاقا دارم اصلا یادم نبود

مرسی گلم برم یپداش کنم بزنم براش 

باباشم عمل کرد بدتر شد این دیگه اصلااا عمل نمیکنه ولی خیلی اذیته من میگم عمل کنه شاید راحت شه😩 اتف ...

گلم الان بروداروخونه شبانه روزی یا قرص  ناپروکسن بگیر بده بخوره یا اگه واقعا دیگه درد امونش بریده شیاف دیکلوفناک بذار براش همسر منم دیسک کمر داره 

باباشم عمل کرد بدتر شد این دیگه اصلااا عمل نمیکنه ولی خیلی اذیته من میگم عمل کنه شاید راحت شه😩 اتف ...

جای عمل حتما پیش طب سنتی و طب اسلامی ببرید. داروهاشون اثربخش هست.  یه کم زمان میبره ولی نتیجه میده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این چ اسمی رو کرم گذاشتن اکبر ۲😂😂

چع بدونم والا من پدرشوهرم دیسک دارع استفاده میکنه خیلی خوبه😑😂

بزن گوگل اکبر۲ میاره

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

راه رفتن داخل استخر آب خیلی خوبه

منم دیسک کمر دارم. کدوم شهری شما؟ 

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
2790
2778
2791
2779
2792