2777
2789
عنوان

د.عا .نویس خوب👌🏻

161 بازدید | 27 پست

بچه ها کسی تاحالا انجام داده نتیجه گرفته؟

امروز یکی تو تاکسی داشت میگفت رفته پیش دعا نویس 

زبون بند برای شوهرش گرفته 

شوهرش انقدر خسیس بوده 

ولی بعد این اقدامش شوهره عوض شده

۲تا سرویس طلا گرفته وکلی از وسایل خونشو عوض کرده

من خودمم خیلی دلم میخواد برم پیش این آدما

ولی همش بهم میگن جن وارد زندگیت میشه ترس برم میداره

کسی تجربه داشته؟

میتونی چیزی ک موکل نداره بگیری گلم

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا خدا نخواد یک برگم از درخت نمی افته 

ایمانتو قوی کن دختر خوب 

دوران قاجارم نیستیم ک بری دنبال اینجور چیزا 

تا خدا هست چرا دعا نویس؟؟؟ 

اوناییم ک میگن جواب گرفتیم مطمعن باش خداکرده 

خواستتو از خودش بخواه  

هست همچین چیزی ؟

آره دیگ موکل دار ب طلسم ها میدیم، دعاهای معمولی تقریبا قرآنی آن اما شخص ک مینویسه ب اصطلاح بخاطر دستش اتفاق میوفته ن موکل

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
جن ندارن دروغه ولی دعای صبی نباس انجام بدی

صبی کثیفه و نجاسات داره اصلا خوب نیس، باز یهودی میشه کاریش کرد

یه پسره (مورد اعتمادمه) تعریف میکرد یه دوست دختر داشت باهاش کات کرد اصلا حسی بهش نداشت و خیلی هم زود طرف رو یادش رفت

میگفت یهو فکر دختره رفت تو مخش از ذهنش بیرون نمیرفت بی قرارش شده بود 

شماره دختره رو هم پاک کرده بود

میگفت انقدر گشتم تا شماره دختره رو به دست بیارم باهاش ارتباط برقرار کنم و آخرم ازدواج کردن 

بعدا فهمید دختره دعا گرفته بود 

من همیشه اون طرف قضیه رو میشنیدم که کسی خودش دعا گرفته و کارش اوکی شده بعد باور نمیکردم فکر میکردم اون اتفاق قرار بود بیفته ربطی به دعا نداشت اینو شنیدم برگام ریخت