2777
2789
عنوان

رفتار و نگاه

106 بازدید | 10 پست

بچه ها یه پسرست تو دانشگامون

۴ماهه منو میشناسه

ترم جدیدمون شروع شده من اولین روزی که رفته بودم منم صبح کلاس داشتم اونم صبح کلاس داشت ولی کلاسامون جدا بود ولی تو یه طبقه بودیم موقعی که میخواست وارد کلاس بشه منو دیدکه کجا نشستم بعد که کلاس تموم شده دوستم میگه برگشت به کلاس ما نگاه کرد بعد مستقیمم به من نگاه کرده

یه جاام پایین دانشگاه تو راهرو نشسته بود داشتم فیلم میدیدم تو گوشیم بعد اونم با اکیپش اومد جلو من بعد یه لحظه سرمو بلند کردم دیدم به من نگاه میکرد قشنگ سرش سمت من بود بعد روشو کرد اونور بعد رفت پایین

بعد من اخه تو کلاس جا ثابت دارم میشینم ردیف جلو بعد اون روز من نرفتم سر کلاس دوستم میگفت اومد تو کلاس به جا خودش نگاه کرد پسره بعد که نشیت سر جاش تو ردیف سوم به صندلی من همون ردیف اول نگاه کرده

بچه ها این رفتارا یعنی چی؟

این نگاها معنیش چیه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

يني اينكه بعد يمدت دوس ميشيد رل ميزنيد

بعد هرشب تاپيك ميزني يه روز خوشيد يروز دعواييد

بعد تاپيك ميزني حس ميكنم داره خيانت ميكنه 

كلا روال رابطه اينه تكراري

تو دانشگاه هر ترم يكي رو يكي نظر ميزنه 

يمدت باهاش دوباره ترم بعدي

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

هیچی بابا

هزاران هزار از این تجربه ها تو دانشگاه برا همه هست

پسر تا نیاد جلو با زبون خودش اعتراف نکنه هییییییچ حسابی روش باز نکن

من نمیدونم فازشون چیه ولی بیخود و بی جهت از این نگاه ها و توجهات دارن به بعضی دخترا آخرش هم هیچ گهی نمیخورن🤣

يني اينكه بعد يمدت دوس ميشيد رل ميزنيد بعد هرشب تاپيك ميزني يه روز خوشيد يروز دعواييد بعد تاپيك مي ...

اخه بابا پسره جلو من فقط ماسک میزنه ولی جلو بقیه نه

هر وقت سر کلاس نرم بدون ماسکه ولی وقتی باشم ماسک داره

خدایی؟ اخه چرا وقتی سر کلاس نرفته بودم برگشته به جا من نگاه کرده؟ این تصادفیه نگاهش یعنی؟

والا نمی‌خوام مثل رمانا بگم دلش تنگ شده شما علیالحساب رو همون کراش حساب کن تا بیاد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پیشنهاد بده

والا نمی‌خوام مثل رمانا بگم دلش تنگ شده شما علیالحساب رو همون کراش حساب کن تا بیاد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

نه بابا خودم میدونم دلتنگم نی ولی دوستم میگه نشست سر جاش بعد به جا تو نگاه کرد