الییزااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 1323 عنوان من شدیدا به یک حس ششم واااقعی نیاز دارم😓 89 بازدید | 18 پست اگه هستید کامنت بزارید والا چیزی ننویسید بتونم پاک کنم 1401/12/24 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 اگه سوال سخت نپرسی من هستم 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
الییزااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 1323 وااای خدایا ینی هیچ کسی نیییست آقا توروخدااااا اگه هستی کامنت بزار
الییزااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 1323 اگه سوال سخت نپرسی من هستم سخت نمیدونم ینی چیمن میخوام بدونم حس رضا یمن چیه و امکانش هست رابطه شکل بگیره یا نه
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 سخت نمیدونم ینی چی من میخوام بدونم حس رضا یمن چیه و امکانش هست رابطه شکل بگیره یا نه حسش مثبته و در کل دید خوبی بهت داره تنهاست و با کسی نیستاما به فکر وارد رابطه شدن باهات نیست نگاهش به یکی دیگست و مد نظرش داره اما ممکنه یه اتفاقی بیوفته که مجبور شید با هم همکاری کنید و به هم نزدیک شید و بعد توجهش کامل بیاد سمتت 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
الییزااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 1323 حسش مثبته و در کل دید خوبی بهت داره تنهاست و با کسی نیست اما به فکر وارد رابطه شدن باهات نیس ... بنظرت من یکجوری بهش برم سمتش ممکنه خراب شه؟؟؟
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17189 اگه سوال سخت نپرسی من هستم سلام عزیزماز بین (م) و (ع) کدوم منو میخوادو اینکه کی میاد خواستگاری یا پا پیش میذاره 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 کی باردارمیشم جنسیت من همین امروز به شما اینو گفتم 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
telesma عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2506 بنظرت من یکجوری بهش برم سمتش ممکنه خراب شه؟؟؟ نه فکر نکنمولی اصلا مستقیم بهش نگو و غرورت مهم تر از هرچیه 🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
الییزااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 1323 نه فکر نکنم ولی اصلا مستقیم بهش نگو و غرورت مهم تر از هرچیه خیلی دوستش دارم خیلی برام سخته این وضعیتحتی اگه بدونم یکذره امکانش هست اوکی شیم همه جوره صبر میکنم ولی اینکه هیچی مشخص نیست اذیت کننده است برامحتی شما هم گفتی شااااید بیاد سمتم😓
cutevantae عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 97 اگه سوال سخت نپرسی من هستم عزیزم میشه سوال منم جواب بدید❤دوسم داره ؟ عشقش واقعیه ؟