2777
2789
عنوان

سوال از مذهبی ها

346 بازدید | 19 پست

من وقتی نوجوان بودم یه شلوار لی خریدم اما از طرح نخ پشت جیبش خوشم نیومد و با سوزن درش اوردم 

یه طرح ساده بود ، رو‌جیب رو نیم دایره چرخ کردن 

بعد از خوده شلوار هم بدم اومد رفتم پسش دادم فروشنده نفهمید طرحش دراومده منم‌ چیزی نگفتم‌

بعده مدتی به خاطر موضوع حق الناس ذهنم درگیر شد و رفتم سراغ ا‌ون مغازه تا بهش بگم اما جمع کرده بود از کسبه پرسیدم کسی اطلاع نداشت کجا رفتن

منم‌ معادل پول نخ و هزینه ای که خیاط برای دوخت مجددش باید بکنه رو  در راه فروشنده صدقه دادم 

الان فکرم مشغول شد ،ایا کافی بوده یا نه 

باید هزینه ی کل شلوارو صدقه بدم؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زنگ زدی دفتر مرجع تقلید و بهت گفته که چقدر باید حق مظالم بدی همون کافیه دیگه 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

باید کل شلوارو بدی 

مگه شلوار وصله پینه ای رو‌کسی میخره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

وقتی حق الناسی گردنتونه وبهش دسترسی ندارید رد مظالم کنید  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
فکر کنم اره  

ا‌ون شلوار نو‌ بود ازش استفاده نکردم‌

خب اینا خیاط دارن موقع فروش مشتری گیر بده که چرا پشتش اینجوریه ، فروشنده میده خیاط یه چرخ بزنه باز همونو میفروشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌