2777
2789
عنوان

رفت وامد

48 بازدید | 5 پست

دوستان سلام اگه قرارباشه با دوستای همسرتون درارتباط باشید رفت وامد کنید ولی خانم اون دوست بدحجاب باشن و خیلی زننده( من خودم باحجاب نیستم ولی معقولم) چ رفتاری میکنید لطفا راهنماییم کنید

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
اگه روزی همچین اتفاقی بیوفته مشخصه از بین جمع یکی رو عوض می‌کنم، شوهرم رو. چون قابل اعتماد نیست که ه ...

ن واقعا شوهرم قابل اعتماده اما اون حس زنانه داره اذینم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن واقعا شوهرم قابل اعتماده اما اون حس زنانه داره اذینم میکنه

میتونی ارتباطتت رو کمرنگ کنی اما نذار شوهرت متوجه بشه روش حساسی. اگر شوهرت یک دنده نیست میتونی یه بهونه بیاری اونم احتمالا درکت میکنه. به نظرم بعضیا عادت دارن از دید ما خیلی باز لباس بپوشن ولی دلیل بر بد بودنشون نیست. افکارت رو مثبت کن و الکی خودت رو درگیر چیزای بیهوده نکن. اتفاقی که باید بیوفته میوفته اما این تفکرات فقط باعث فرسایشت میشه

میتونی ارتباطتت رو کمرنگ کنی اما نذار شوهرت متوجه بشه روش حساسی. اگر شوهرت یک دنده نیست میتونی یه به ...

اره میدونم همینطور ولی خب اینکه چهااروز خونه کسی باشی ک ن محرم شوهرته م حتی فامیل با پوشش بد اعصاب ادم خورد میشه

اره میدونم همینطور ولی خب اینکه چهااروز خونه کسی باشی ک ن محرم شوهرته م حتی فامیل با پوشش بد اعصاب ا ...

دو حالت داره یا کاری از دستت بر میاد یا نمیاد، وقتی نمیتونی کاری کنی اعصابتو خورد نکن و از اون چهار روز لذت ببر و انقدر با شوهرت خوش بگذرون که وقت واسه این چیزا نداشته باشی