2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 55 پست
مرسی عزیزم ♥️♥️♥️♥️😁

به شرط این ک دختر خوبی باشی😊

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

جالبه خیلی میشنوم همه میگن زنایی که ازدواج ناموفق داشتن اکثرا به چند ماه نرسیده ازدواج میکنن و با یه ادم خیلی بهتر و …

اما من ۱سال و نیمه جدا شدم 

بچه ندارم ۳۰سالمه 

فوق لیسانسم  و میخوام برم دکترا 

باشگاه میرم 

شاغلم دونا شغل دارم 

ماشین دارم 

ظاهرم خوبه 

اما خاستگارام خیلی بدن یعنی جوری شده میگم شوهر سابقم بهتر بود فقط هرزه بود حداقل اما ظاهرا و اخلاقن از اینا بهتر بود 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام مجردی؟

اره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

جالبه خیلی میشنوم همه میگن زنایی که ازدواج ناموفق داشتن اکثرا به چند ماه نرسیده ازدواج میکنن و با یه ...

ان شاءالله ی همسر مناسب براتون پیدا میشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

🤣🤣🤣🤣🤣 سعی میکنم

😂😂😂😂😂😂

من دلم برات روشنه

تمام

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
جالبه خیلی میشنوم همه میگن زنایی که ازدواج ناموفق داشتن اکثرا به چند ماه نرسیده ازدواج میکنن و با یه ...

من نظرم اینه اول آشنا و دوستی 

بعدش ک دیدی آدم حسابیه برو سمت ازدواج

من نظرم اینه اول آشنا و دوستی  بعدش ک دیدی آدم حسابیه برو سمت ازدواج

خیلی سختمه  دوست شم 

میدونی شرایط ادم جدا شده با مجرد فرق داره 

وقتی جدا شدی دوست میشی  خیلی دید همه بده حتی اون مردم میخواد سو استفاده کنه 

باورت میشه حس بدی بهم میده ۶سال متاهل بودم الان برم با این و اون دوست شم ببینم کدومش به ازدواج ختم میشه 

سنمم میره بالا 

میدونی همیشه ترس اینو داشتم عروس شم سنم بالا باشه زود ازدواج کردم 

اما زمونه سرم اورد دگ عروس جوان نمیشم هیچوقت 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

مرد هرچی باشه فقط هرزه نباشه این برای زن نابود کنندس

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
😂😂😂😂😂😂 من دلم برات روشنه تمام

برای من چی؟

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
برای من چی؟

چن سالتونه عزیزم؟

خیلی سختمه  دوست شم  میدونی شرایط ادم جدا شده با مجرد فرق داره  وقتی جدا شدی دوس ...

کاملا با حرفاتون موافقم عزیزم

مرد هرچی باشه فقط هرزه نباشه این برای زن نابود کنندس

اخه معلوم نیست هرزس یا نه 

من شوهر سابقم بعد ۵سال زندگی لو رفت 

خب شرایط ظاهری هم نداشته باشه هرزه هم باشه دگ هیچی 

این ک چیزی نیس گابلین و عروسش حدودو نهصدو‌ خورده ای سال تفاوت سنی داشتن 

😂😂😂😂

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼