2777
2789

بهترین دکتر پیوند قرنیه فقط دکتر خسروجدیدی بسیار عالی و کاربلد 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزم اسم مطبش چیه؟ کجاس؟

تهران .

دکتر خسرو جدیدی 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

مرسی لطف کردی بعد تخصصشون پیوند قرنیه اس؟ یا عمل لازک اینا؟

پیوند قرنیه عزیزم .

من برای لازک چشمم کلی تحقیق کردم بعد یه اقایی که اداره بابام اینا عینک میفروخت میگفت ایشون نخ های قرنیه رو انقدر ظریف میزنه که اصلا به ظرافت کاراشون و تمیزی و برگشت دید شک نمیکنی ....من از نزدیک و برای لازکم دیدم الان هم بعد ۸ سال چشم دیدش ۱۰ از ۱۰ هست .

فقط نمیدونم الان ایران هست یا نه 

برادرم مهرماه انجام داد بیمارستان لبافی نژاد معرفی کردن واقعا عالی بود هزینشم کم بود 

پیوند رو؟

خود دکتر میاره قرنیه 

یا باید خودت بری دنبال  قزنیه

شیراز دکتر صلوتی فوق تخصص قرنیه و استادشون دکتر نجابت که برای داداشم پیوند قرنیه انجام داد خدا خیرشون بده تا دنیا دنیاست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خود بیمارستان برات انجام میده خودت از کجا میخوای بیاری 

منم ۷،۸ سال پیش میخواستم لازک کنم لحظه آخر گفتن نمیشه قرنیه ت نازکه دلم میخواد تابستون برم تهران بیمارستان نور میگن خیلی خوبه ولی احتمالش هست برای منم پیوند قرنیه بگن؟ بعد عوارض نداشته لازک؟ میکن ک بعد یه مدت خشکی چشم میگیری درسته؟ میترسم عمل کنم نصف عمرم ک با عینک گذشت اینم میگذره دیگه😮‍💨