2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همسرم صحبت کردم هزاران بار حتی به ناراحتی رسیده اما میگه خانواده ی زنداداشم کسی رو ندارن توی این ...

دعوا کنی به نظرم باید شاید جواب بده و حساب کار دستش بیاد ، اشکال نداره بهشون کمک کنه تا حدودی ، عزیزم حساس هستی ؟ . اما از حد نذار بگذره

فایده نداره . ب بزرگ ترت بگو. جاری ب نامزد شما چ ربطیییی داره؟!!!!!!!!!!!!

اگ میخاد با جاری-باسه چرا زن  میخواد بگیره.

ببین زندگی متاهلی شوخی بردار نیس. عشق و عاشقی هم سرش نمیشه همه چی قوق عادی میشه.پس سر سری نگیر حل کن. حل نشد تمومش کن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ولی ازشوخی گزشتع باخوده دختره حرف بزن.بگو یزره از کارهاتم رودوش شوهر خودت باشه بدنیس.انقدمزاحم شوهرم ...

عزیزم دیوار حاشا بلنده 

میگه شوهر من داره دست تنها ی مغازه رو میگردونه من کارام رو چجوری انجام بدم پس گفتم همون قدر که کار میکنه شوهر منم حقوقشو میده

عزیزم شوهرمن ۸ساله همینه حالا برای شما فقط زنداداششه برا من کل خانوماودخترای فامیل وتموم آقایون دیگه حالم بهم میخوره یه ریز داره باهاشون تلفنی صحبت میکنه بعد برامن تره هم خورد نمیکنه

من دیگه ولش کردم چون درست بشو نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم دیوار حاشا بلنده  میگه شوهر من داره دست تنها ی مغازه رو میگردونه من کارام رو چجوری انجام ...

بگو تویی ک از پسه اداره ی زندگی برنمیای بیجامیکنی ازدواج میکنی.فرداپسفردامام ازدواج میکنیم میریم اونوقت ازگشنگی میمیری.مستقل شو😂😂😂😂

عزیزم شوهرمن ۸ساله همینه حالا برای شما فقط زنداداششه برا من کل خانوماودخترای فامیل وتموم آقایون دیگه ...

چه صبری داری تو عزیزم والا قبل از این که برادر شوهر بره سر خونه و زندگیش وضعیت بهتر بود مشکل نوع لباس پوشیدن جاری بود اما الان مشکل هزار برابر شده

چه صبری داری تو عزیزم والا قبل از این که برادر شوهر بره سر خونه و زندگیش وضعیت بهتر بود مشکل نوع لبا ...

اخه من از هر راهی رفتم درست نشد

دیگه چندسال اینقدررر بحث و دعوا کردیم دیگ۶ از چششم افتاده برام مهم نیست 

گاهی ناراحت میشم سکوت میکنمو تو دلم میریزم گاهی هم چیزی میپرسم یکی درمیون میگه و پنهون میکنه

منم هیلی عصبی میشم مثلا میگم تو بنگاه خیریه ای و تموم 

خدا خودشو وهمه اونارو لعنت کنه بحق امام زمان

اخه من از هر راهی رفتم درست نشد دیگه چندسال اینقدررر بحث و دعوا کردیم دیگ۶ از چششم افتاده برام مهم ...

من اصلا با مادر و پدر شوهرم یا خواهر شوهرم مشکلی ندارم اما این خانم از وقتی اومده کلا همه چیز رو ریخته بهم هر هفته پنج شنبه شب مهمونی میده خودشو عزیزتر کنه چنان خانوادش خم و راست میشن جلوی خانواده ی شوهر من که ی بار به شوخی به همسرم گفتم نکنه اینا میترسن دخترشون رو پس بفرستید این جور میکنن

فایده نداره . ب بزرگ ترت بگو. جاری ب نامزد شما چ ربطیییی داره؟!!!!!!!!!!!! اگ میخاد با جاری-باسه چر ...

خودش میگه از سر احترام انجام میدم به هر حال برادر بزرگترم اما من میگم حد و حدود داره

من اصلا با مادر و پدر شوهرم یا خواهر شوهرم مشکلی ندارم اما این خانم از وقتی اومده کلا همه چیز رو ریخ ...

اخه کم کم دیگه ادم حساس میشه

اون از سیاسته خونوادشه که فردا خونواده همسرت نگن این پسرمون اینقدر محبت میکنه اونا قدر نشناسن

اخه کم کم دیگه ادم حساس میشه اون از سیاسته خونوادشه که فردا خونواده همسرت نگن این پسرمون اینقدر محب ...

اره واقعا ی زمان هایی به اسم جاریم الرژی پیدا میکنم حتی خواهر شوهرم چندین بار باهاش بحثش شده اما انقدر خودشو خوب جلوه میده حرف این طفلک رو هم باور نمیکنن