2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا چیزی نگو تابعدازعروسی بعدحسابی حالشوبگیر جاری من حتی فرش که میشست انگارشوهرخودش مرده بود زنگ میزد این میرفت واسش میشست حتی نوبت دکترم این واسش میگرفت بعدازعروسی کاری بهش کردم الان جرات نداره ازدوربه شوهرم نگاه کنه

میخاد خودشو بچسبونه فقط مراقب زندگیت باشه 

چون به شوهر توچه بره دنبال اونا فرودگاه مگه خودش شوهر نداره میتونه اصلا یه اسنپ بگیره

حتی اگه باقصدو مرض نباشه ممکنه شوهرت جذبش بشه ...

احتمال هرچیزیو تو این دوروزمونه بده 

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
بدمان آمد  منم بودم ناراحت میشم خیلی  هر چی هیچی نمی تو دلت جمع میشه افسرده میشی ،به شوه ...

با همسرم صحبت کردم هزاران بار حتی به ناراحتی رسیده اما میگه خانواده ی زنداداشم کسی رو ندارن توی این شهر باید حواسم بهشون باشه

شما بگو چجوری

هم به شوهرت بگو دیگه حق نداری کارهاشو انحام بدی 

هم به جاریت  

کامل حستو بهش بگو 

بگو من اصلن خوشم نمیاد که با همسرم جایی بری و مدام بهش زنگ بزنی حتی دعواتونم شد که بهتر 

اه چرا بعضیا واقعا نفهمن چرا درک همنوع خودشونو ندارن 

بعد میگیم چرا خیتنتا زیاد شده و .... 

خب به نظرم خانما به خانما خیانت میکنن

چجوری باهاش برخورد کردی عزیزم

یسری زنگ زد گفت شیشه گازم شکسته بیاببردرستش کن سریع زنگ زدم گفتم تاالان چیزی بهت نگفتم شوهرمن دیگه مجرد نیست که حمالی تورو بکنه مگه شوهرت مرده بارآخرت باشه هرچندبعدش همه دعوام کردن اما دیگه تموم شد