2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😔😔😔😔😔😔

125 بازدید | 6 پست

مامانم همش به عشقم و خانوادش فش میده و ازشون بدش میاد منم میخوام به امید خدا چله زیارت عاشورا به روش حق شناس ختم کنم یعنی امیدی هست مامانم راضی بشه 😔

ببین مشکلش چیه آیا دلیلی برای مخالفتش داره آیا منطقی بحساب میاد یا نه 

دوست داشتی عزیزم بیشتر راهنمایت کنم درخواست بده 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام. والدین رو باید احترام کرد و بهشون نیکی کرد. درسته؟ خوب اگر والد ناراضی باشه (غیر منطقی) راهش چیه؟ اول اینکه در هیچ حالتی بهشون نگیم "اَه" (همون اُف)، یعنی یک حرف کوتاه که معنی شاکی بودن و ناراحت بودن میده. اگر خودتون بچه داشتین، میفهمیدین چه حس بدی میده به والد (کس دیگه ای نمیتونه این رو بفهمه تا وقتی خودش بچه نداره و این رو از بچه ش نشنیده). ولی اگر حرفشون نادرست بود، میشه گفت چشم به نظرتون احترام میگذارم. یا اگر میگن فلان کار رو نکن، میشه گفت چشم ان شاء الله (یعنی هرچی خدا بخواد، و این در موردی هست که میدونین کارتون اشکالی نداره، و خدا راضیه، اما والد راضی نیست). در کل، اگر بدون رضایتشون ازدواج کردین با کسی که اونها مخالفن، یک سری تبعات ظاهری (مثل مشکل رفت و آمد، سردی، و اعصاب خوردکنی های دیگه رو داره) و یک سری مشکلات باطنی (بهرحال با شکستن دلشون، پاخور داره براتون). اگر بخواین راضی بشن (بشرطی که عشقتون واقعی باشه و طرف لیاقت داشته باشه که این رو حتی خودتون هم نمیتونین گارانتی کنین، چون اسمش روشه، احساس هست، هرچند ما بهش میگیم احساس عاقلانه، ولی خودمون هم میدونیم معلوم نیست عاقلانه باشه، تا وقتی امتحان پس نداده کاملا، و در حقیقت ما خودمون رو هم نمیتونیم گارانتی کنیم، چه رسد به کسی که جای دیگری بزرگ شده و معلوم نیست چه لقمه ای خورده و ...). حالا اگر بخواین راضی بشن، میتونین بهشون بگین بخاطر شما، کات میکنم (ولی قرار بگذارین کات موقت باشه) و بعد اونها ببینن که شما، حالتون بده (خودتون باور نکنین که بده، چون تاثیر میگذاره). یعنی نمایشی بدین از احترام، و بعد برسه به حدی که بگین دیگه حالم خیلی بده و ... شاید نرم بشن. اما در کل، منطق، بررسی دلایلشون (البته اگر بگن حسمون بده، دیگه اسمش میشه تجربه و نمیشه براش دلیل تراشی کافی داشت) و چیزهایی از جنس تعقل (مثل صحبت با مشاور راجع به اینکه ایراداتی که پدر و مادر میگن راجع به فرد مقابل، تا چه حد درسته و ...) میتونه کمک کنه. نهایتا، اگر ازدواج کردین و پدر و مادر هم حق نداشتن (و به روشی، مجبور شدن به اینکه قبول کنن)، خوب خدا هم پشت شما خواهد بود (چون حق نداشتن شما رو منع کنن). امیدوارم موفق باشین

سلام. والدین رو باید احترام کرد و بهشون نیکی کرد. درسته؟ خوب اگر والد ناراضی باشه (غیر منطقی) راهش چ ...

سلام مرسی که توضیح دادی من بخاطرشون با عشقم بهم زدم افسرده شدم خانوادمم میدونستن حتی درحدی افسرده شدم که همش منو میبردن پیشه روانشناس با روانشناس حرف زدم اونم حق به من داد درموردم خانوادم درمورده پسره همه چیزو بهش گفتم روانشناسم میخواست پدرمو راضی کنه به این وصلت ولی بخاطره دلایلی دختر عمم همه چیزو خراب کرد هرکاری که فکرشو بکنی با عشقم انجام دادی که بهم برسیم ولی نشد الان دیگه فقط و فقط امیدم به خداست کع معجزشو بهم بده