2777
2789
عنوان

😔😔کمکم کنید

760 بازدید | 25 پست

چرا همش فک میکنم به ارزوم نمیرسم 

امروز بازم ختممو از اول شروع کردم چله زیارت عاشورا

همش میترسم یجا ختممو اشتبا خونده باشم

چرا هیچ دلخوشیی ندارم چیکار کنم 

میگم شاید تخسیر این باشه بخاطره وسواسیم همش این ختمو باطل میکردم بخاطره اینه که اینجور شدم کسی بوده مثل من😔😔

میگم ببخشید یه سوال اگه غسل جنابت گردنت باشه میتونی زیارت عاشورا بخونی

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزدلم من خودم میگم شرط رسیدن به حاجت دردرجه اول تلاش و کوشش شخصه ازتوحرکت اخدابرکت مگراینکه حاجتت فقط به دست خدا حل بشه 

که اونم توکل کن ایمان داشته باش 

و انقدرسختش نکن چله گرفتن خیلی خوبه ها ولی یه چله بگیر وتمومش کن نه اینکه وسواس داشته باشی

یه تاپیک عالی راجب کنترل وسواس فکری تو سایت بود ، که مختصرا این بود که اون لحظه اصلا تو دلت بگو اره میدونم یه قسمتو اشتباه خوندم ولی خدای من مهربونه رحیمه میبخشه یا اگه خیلی اذیت بودی بگو اصلا خودم خواستم اشتباه بخونم چون خدایی دارم که الرحم الراحمین 

در آغوشِ خدا {🤍}
عزیزدلم من خودم میگم شرط رسیدن به حاجت دردرجه اول تلاش و کوشش شخصه ازتوحرکت اخدابرکت مگراینکه حاجتت ...

من خیلی تلاش کردم خیلی با عشقم انقدر سختی کشیدم که بشینم بگم گریه میکنی واسم 😔😔دیگه هیچ راهی نمونده خانوادم به شدت مخالفن و فقط به یه معجزه نیاز دارم قراره اخرای فروردین بیان خاستگاریم باید این ختمو تموم کنم و معجزه بشه واسم که خانوادم راضی بشن

یه تاپیک عالی راجب کنترل وسواس فکری تو سایت بود ، که مختصرا این بود که اون لحظه اصلا تو دلت بگو اره ...

واقعا؟؟؟؟مرسی که گفتی میشه لطفا تگم کنی تو تاپیکش که بیشتر بخونم و وسواسم کمتر بشه؟؟؟؟ اخه این چند ماه میخوام بخونم اصلا نمیرسه به چهار پنج روز باطلش میکنم😔😔

یعنی جنب باشی باید غسل کنی مثل غسل حیض فقط نیتت غسل جنابت باشه

نمیدونم منظورت چیه عزیزم من بعد از پریودیم رفتم و غسل کردم فقط گفتم میخوام غسل کنم واسه نماز خوندن و پاکی