2777
2789
عنوان

عشق چیست؟؟

202 بازدید | 17 پست

من ب عشق ایمان ندارم 🖤🥀

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاصل افزایش هورمون دوپامین 

وقتی اومد پایین میبینی همش هیجان بوده!

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

منم باور ندارم

عشق آن‌‌پیچک وحشیست که بر قامت دل ، تنگ‌می‌پیچد و می پیچد و می خشکاند

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عشق خیلی قشنگه 

ولی حیف که ابزاری شده برای دروغ 

من به تو عشق می‌ورزم تو به دیگری و دیگری به من همین چرخه ادامه دار هست و هیچوقت عشقی پایاپای و دو طرفه شکل نخواهد گرفت مگر به اندازه یک در  هزار

هیچ چند نوروترنسمیتر و یه هورمون بالا پایین میشن حالت اعتیاد به مواد مخدر ایجاد میشه بعد هم مرض خواهد خفت 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

به قول آقای محمود بهرامی دنیا زمین بازی بچه خوشگلا و بچه پولداراست ما به دنیا اومديم استادیوم بدون تماشاگر نباشه .

این وقعا تفسیر زندگی اشغال وچرت و پرت مزخرف منه فقط ۲۲ سال نفس‌کشیدن ک نشد زندگی.

عشق  وقتی باشه میتونه مرده رو زنده و وقتی نباشه  زنده رو مرده کنه 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)