2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا کسالت باره

180 بازدید | 6 پست

سلام میدونم این بحثو قبلا مطرح کردم اما فقط با تایپ کردن این جا کمی بهتر میشم، واقعا از دست شوهرم خسته شدم، به شدت مقرراتیه و تحت هیچ عنوان از برنامه خودش کنار نمیکشه،مدام حرفش اینه که ملت احمق اند، فلان قانون رو شکستن، ملت دیوونه اند،حیوون اند، چرا ملت کرونا باز زیاد شده ماسک نمیزنند و... خیلی باهاش صحبت کردم در این مورد که هر آدمی یه جوره،خب اونا هم نظری دارن و.... فایده نداره وقتی میره سرکار نفسی تازه میکنم، من هم همیشه برنامه ریزی داشتم اصلا از این نظر تو فامیل معروفم اما شوهرم شورش رو درآورده، فقط زمانو کنار شوهرم میگذرونم، یه جور شده دوست دارم تنها باشم ، دوست دارم تنها پیاده روی کنم تنها تو خونه مون زندگی کنم، همیشه تو رویا فکر میکردم دختردار بشم بعد با دخترم تنهایی هامو پر کنم باهم تفریح کنیم، باهم برقصیم، آهنگ گوش بدیم و شاید یه روزی از شوهرم جدا شدم و با دخترم بدون سرزنش ها و قوانین سفت و سخت شوهرم زندگی کردم . من شاغلم، درس میخونم ورزش میکنم، هر وقت برام مشکلی پیش میاد خودم حلش میکنم، تا خرخره سر خودم رو شلوغ میکنم تا حس بهتری داشته باشم اما به شدت احساس تنهایی میکنم. امشب شوهرم گفت من صاحبتم!! قصر آرزوهام رو سرم خراب شد، تازه فهمیدم با بچه دار شدنم یه برده دیگه برای شوهرم میارم. قصد بارداری داشتم. به شدت از جمع آدمای دیگه فاصله میگیره، تو جمعای فامیل  کنار نوجوون ها یا پیر ها میشینه و با جوان ها ارتباط برقرار نمیکنه به نظرش اونا لوده اند، خیلی خشک و رسمیه. همش دوست داره تو خونه بشینه روی کاناپه لم بده ماشین ببینه، امشب همه خانوادم رفتن ۴ شنبه سوری توی یه محیط امن و خانوادگی با حضور پلیس ! اما هرچه اصرار کردم حتی نذاشت من برم گفت من صاحبتم!! ۴ شنبه سوری در هر صورت خطرناکه  ملت وحشی اند. هر وقت جشنه، دورهمیه برنامه ی اجتماعیه، چشمای من توی خونه خیسه. واقعا در مورد بارداریم مرددم،از یک سو سنم هم داره بالا میره. زندگیم شده همش کار کار کار !! از اجتماع دور افتادم . واقعا دلم شکسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید پیش مشاور ابجی اگه هم خواستید پیام بدید مشاور خوب معرفی کنم

ممنون میشم معرفی کنید من در یک خانواده سنتی هستم، تا حد امکان قصد جدایی ندارم، میخام زندگیم بهتر بشه واقعا جوونی م داره هدر میره