2777
2789
عنوان

تمیز کردن خونه 🤕

269 بازدید | 13 پست

چهار روزی میشه که اصلا دستم به تمیز کردن خونه نمیره 💔 آشپزی میکنما اما مرتب کردن خونه نه...

شاغلم هستم و صبح تا ظهرم میره برا کار و بعدم پخت ناهارو خواب...

(گلسا) 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجوری هستم از بهمن شروع کردم خونه تکونی رو. یک روز مث تراکتور کار میکنم یهو میبینی چند روز دست به کاری نمیزنم غیر از کارای روزانه خونه. بچه ها هم مدام خونه رو بهم میریزن انگیزه رو گرفتن ازم

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

لباساتون رو با پتو ها و ملافه های دم دستیتو  بده خشک شویی ، یکی رم بگیر بیاد فرش و مبلتو شامپو فرش بزنه و اشپزخونه رو مرتب کنه تشک تختتو برعکس کن و اتاق خواب هاتو چند ساعته جمع کن 

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

خدایی الان همه جا کار زیاده آدم خسته میشه. من امروز هر جور بود بعد از ظهر فریز رو ریختم بیرون الان داره آب میشه چن تا بانکه خوشگل ارزون خریدم حبوباتم تو فریزه ولی جاش مرتب نیود الان مرتب میشه.

ولی شستنی زیاد دارم هم موکت هم پتو.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله