2777
2789
عنوان

ایران‌خودرو

226 بازدید | 25 پست

اسم طرحی که پول رو بلوکه میکردن چیه؟هنوزم برای ثبت‌نام وقت هست یا تموم شد؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بايد حسابت وكالتي كني و پول بذاري تا امروز فرصتش

جمعه ثبت نام ميكني

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بدون قرعه کسی رو میگی؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
تمام شد نتایج هم اومد

نتایج چیه

پیش فروش میگه ک باید ۲۶شم باز ثبت نام کنی

نتایج چی اومد؟

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

یکی به من بگه بقیه پول ماشینو کی باید بدیم؟؟ 

موقع تحویل ماشین یا موقع قطعی شدن ثبت نام

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
بدون قرعه کسی رو میگی؟

نمیدونم عزیزم فقط میدونم پول میزاری تو حساب بلوکه میکنن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
پیش فروش تا امروز وقت بود حسابت وکالتی کنی و صد بزنی توش

من امروز اینکارو کردم ولی هنوز ثبت نام نکردم هنوز محلت صبت نام هست؟

الان بايد حسابت وكالتي كني و پول بذاري تا امروز فرصتش جمعه ثبت نام ميكني

من حساب وکالتی درست کردم پولم بلوکه کردم اسم طرحش چیه ثبت نام کنم؟

الان طرح جدید تا امشب ساعت ۲۴ گفتن فرصت هست باید ۱۰۰ میلیون تو حسابتون باشه و همون کارت که توش پول ریختین وکالتی کنید و بعد ۲۶ام  زمان انتخاب ماشین ماشین هست 

این دوره تعداد ماشین ها حیلی زیاده طوری که گفتن اکثرا به اسمشون درمیاد فقط برای بعضی ها سه ماه بعضی ها ۶ بعضی ۱۲ و شاید بیشتر زمان تحویل خودروشون باشه 

حسابتون مسدود میشه که بعد برنده شدن باید باقی پول بریزید ! 

و یا میتونید در صورتیکه مثلا ۱۲ ماهه است انصراف بدید اونموقع پولتون قابل برداشت میشه 

این چیزایی بود که من اطلاع کمی داشتم 😊 باز دقیق نمیدونم 

موفق باشید 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
اين الان ثبت نام خودروي داخلي هست از سايت فروش يكپارچه خودرو بايد وكالتي هم ب نام سازمان حمايت ميزد ...

اره زدم حمایتی 

الان طرح جدید تا امشب ساعت ۲۴ گفتن فرصت هست باید ۱۰۰ میلیون تو حسابتون باشه و همون کارت که توش پول ر ...

مرسی عزیزم