2777
2789
عنوان

ریزش مو

336 بازدید | 11 پست

سلام خانوما میدونم که الان خیلیا درگیر ریزش مو هستن دوروبرم و خانومای این سایت هم درگیرش شدن و تاپیکشو زیاد میبینم خواستم بگم من از خیلی سال قبل موهام میریخت و‌ اون‌موقع خیلی هزینه کردم واسش هر روزم با گریه میگذشت کلی مو از فرش و‌ موکت جمع میکردم اینم بگم کلی لاغر کرده بودم یهویی،اما الان یه مدته که کمتر میریزه صفر نشده بود ولی خب خیلی کمتر شده بود منم دیگه خیالم راحت شده بود چون طبیعی بود با اینکه دچار کم خونی شدم این چندماه اخیر رو 

الان تقریبا یک و نیم ماهه که ما خانوادگی درگیر یه مسئله ای شدیم و اضطراب من رفته بالا و استرس دارم هر روز خوابمم که اصلا درست نیست و روحیه امم ضعیف شده،خوراکمم کم و به موهامم کم میرسم

امروز رفتم حموم و دیدم بله چقدر ریزش زیاد شده حتی بعد شونه زدن مثل اون زمانا ریخت 

خواستم بگم استرس استرس خیلی خیلی مهمه که کنترل کنید و خواب تون هم همچنین چیزی که من امروز متوجه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس که خیلی تاثیر داره  من دوران دانشگاه با اینکه استرس نداشتم بخاطر فسفر سوزوندن مغز بخاطر ...

بیوتین و‌مکمل های اصل کمک کنندس ولی هیچی اندازه کنترل کردن استرس خواب و خوراک اثر نداره به خصوص دوتای اولی